dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 16.10.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Izgleda mi da ste od samog početka nedelje preuzeli na sebe dosta zahtevne I mnogobrojne obaveze. Ili pak kolege prebacuju i deo svog posla na vas. Danas aktuelna flertovanja, moguće čak i da krijete neki susret od stalnog partnera.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dosta distrakcije, naročito od kolega I poslovnih saradnika. Trudite se da svoj deo posla završite na vreme i jako vam smeta što vas svojim ponašanjem odvlače od posla ili dekoncentrišu. Pokušavate da sakrijete koliko ste zainteresovani za nekog.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Imate osećaj da vam je malo ostalo da biste jednu poslovnu obavezu priveli kraju. Ostale su još neke sitnice, ali idete polako, jer ne želite da bilo šta prepuštate slučaju. Malo ste ćutljiviji u kontaktu sa voljenom osobom, pa se druga strana pita šta se dešava.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Nekog sa posla sa kime imate dobar, skoro pa prijateljski odnos, morate kritikovati zbog propusta i nemarnosti. Iako vam ovo teško pada, smatrate da je vreme da se usredsredi na svoje obaveze. Nerazumevanje danas između vas i voljene osobe.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Smatrate da možete ostvariti dobar dogovor sa nekim, ali vam se nikako ne ukazuje prilika da to završite. Vi želite brzo, ali druga strana želi da razmisli o vašoj ponudi. Ne odustajete od toga da pokrenete priču sa nekim ko vam je jako interesantan.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neko će vam svojim zamerkama pokvariti raspoloženje. Doduše, i vi umete biti vrlo kritični prema drugima, pa zato nemojte zameriti što vam uzvraćaju istom merom. Promenljivo ste raspoloženi prema partneru – čas ga obasipate ljubavlju, čas tražite razlog za svađu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Sigurni ste da radite neke stvari na pravi način, ali ne možete da osporite da vas je jedna osoba pokolebala svojim kritikama na vaš rad. Moguće je da je ovo čak i nadređeni, pa bi ovu kritiku svakako valjalo uzeti u obzir. Šarmirate nekoga na poslu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Sa zadovoljstvom provocirate kolege i saradnike da biste videli njihove reakcije. Danas ste malo zajedljivo raspoloženi i niko neće promaći vašem britkom jeziku. No, problem je što ni sa voljenom osobom nećete biti mnogo drugačiji.  

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Mislite da vam se danas otvara pravi trenutak da iznesete predlog, najverovatnije nadređenom. Obratite pažnju na detalje onoga o čemu imate nameru da pričate, ne idite na razgovor nepripremljeni. Odlično raspoloženje i razmišljanje o voljenoj osobi.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Jedan od poslovnih saradnika ima sluha za ono što vi želite da pokrenete. Danas ćete imati dobru komunikaciju sa ovom osobom i saslušati i savete koje ima da vam da. U susretu sa voljenom osobom pokažite više opuštenosti i dobre volje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Promena koju želite da pokrenete u jednom dogovoru ne funkcioniše, koliko god da se vi trudite. Ne možete da usaglasite interese i možda je najbolje da priču ostavite za drugi dan. U dosta ste romantičnom raspoloženju i moguće je da ćete iznenaditi partnera inicijativom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pokušavaćete da funkcionišete, ali misli vam beže a obaveza je preko glave. Teško ćete danas izaći na kraj sa svime, ali energija vam je u porastu, pa ćete se ipak kako tako boriti. Opustite se i prihvatite poziv za susret od jedne osobe koju od skora poznajete.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.