dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 16.12.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Kako dan bude odmicao sve više ćete se osećati stegnuti u okolnostima koje ne možete da promenite. Ništa ne ide po vašim planovima, pa pokušajte rešavati stvari u hodu. Danas podrška od strane osobe koja vam je draga izostaje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Imate osećaj da vam saradnici plasiraju priče koje nisu tačne. Ipak, niste sigurni pa ćete pažljivo baratati informacijama koje dobijate. Ako želite da ponovo pokrenete dobre odnose sa nekim, moraćete da pređete preko dešavanja iz prethodnog perioda.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pokušavate da okrenete neke situacije u svoju korist. Pitanje je koliko ćete dugo biti uspešni u tome jer je pred vama zahtevan dan. Ako osobi do koje vam je stalo ne pokažete razumevanje, moguće je da će se okrenuti od vas ili naljutiti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Kako dan bude odmicao, vas sve više može hvatati nezadovoljstvo zbog situacija I okolnosti u kojima ste se našli. Morate sebe naterati da se aktivirate, jer jedino kroz pokušaje možete I doći do konkretnijeg rešenja. Razmišljanja o emotivnom životu.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ako smatrate da vaš posao i karijera ne idu u pravcu koji biste vi želeli, pokušajte da shvatite da je to samo trenutni osećaj, uzrokovan nešto težim periodom u kome ste. Napeti odnosi sa emotivnim ili bračnim partnerom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

U prvom delu dana neizvesnost po mnogim pitanjima, ali zato u drugom delu očekujte bitne informacije koje će mnogo toga razjasniti. Nemojte se uznemiravati, vi ste prilagodljiva osoba I moći ćete da se uklopite. Neko pokušava da vam se približi.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Postoji doza neizvesnosti, I nemojte sebi dozvoliti da padate ukoliko vidite da stvari ne idu tokom koji ste vi priželjkivali. Najbitnije je da sačuvate mir. Poslovna problematika može vas odvući od jače komunikacije sa partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Iako ćete u prvom delu dana biti dobro raspoloženi, kako vreme bude odmicalo možete sve više upadati u statičnost I nezadovoljstvo. Deo problema jeste materijalne prirode, ali čini mi se da se ovde u velikoj meri provlači I bojazan vezana za emotivni život.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Završavanje posla ili obaveze vam je oduzelo više energije, pa ćete jedva čekati da vidite kraj nekoj situaciji. Drugi deo dana možete provesti u statičnom raspoloženju, loše se osećate I ne bi bilo dobro da ste u kontaktu sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nervira vas što neko od kolega stalno insistira na istim stvarima, za koje vi mislite da ste ih odavno prevazišli. Drugi deo dana je posebno naporan jer niste spremni na kompromise. Bolje je sa voljenom osobom izbeći bilo kakav ozbiljan razgovor.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Smatrate da ste napravili dobar dogovor, ali ipak niste zadovoljni time što ste morali da svoje prioritete prilagodite drugoj strani. Ipak, svesni ste da ste sada u periodu kada morate funkcionisati ovako. Očekujte napetost u odnosima sa partnerom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Moguće je da će se pojedini od vas danas suočiti sa krajem nada koje su ulagali u određeni poslovni projekat. Shvatate da ste stigli do granice preko koje ne možete da pređete I da ćete morati da odustanete. Emotivno – nesporazumi.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.