dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 16.12.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dešavanja na poslu su danas užurbana, što vam ne odgovara. Pomalo ste umorni  i ne možete da postignete tempo koji se zahteva od vas. Sve ono vezano za dom i porodicu donosi vam lepe i opuštene trenutke. Zadovoljstvo sa najmilijima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neke šanse se mogu otvoriti kroz dogovore sa poslovnim saradnicima. Od vas se zahteva brza odluka, pa budite spremni da reagujete. Nečije udvaranje smatrate pomalo nasrtljivim, ali ne možete da poreknete da vam prija što ste u centru pažnje te osobe.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Jake mogućnosti za novčane prilive. Posvećenost poslu je na nivou, i ne biste trebali da imate problema u ovom segmentu. Dobar odnos sa kolegama. Moguće novo poznanstvo preko poslovnih okolnosti, ali i preko izlazaka u večernjim satima.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Jako ste usmereni na sve ono vezano za posao, ali i na obaveze oko članova porodičnog domaćinstva. U prvom delu dana veća opterećenost, dok biste od popodnevnih sati trebali da imate više energije. Sitniji nesporazumi sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Iako će se i ovaj dan pokazati kao pun dešavanja, tenzija koju ste osećali u poslu i u kontaktu sa saradnicima je nestala. Uglavnom funkcionišete u skladu sa drugima. Pozivi na druženje ili izlaske u večernjim satima dolaze sa više strana.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

U prepodnevnim satima morate završiti sa stvarima koje ste otpočeli u prethodnim danima. Ne odlažite, jer vam kasnije može predstavljati problem da ovo privedete kraju. Danas ste raspoloženi i u kontaktu sa suprotnim polom pokazujete najbolji deo sebe.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dolazi do kulminacije po nekim pitanjima, ali ovo će biti kratkotrajno, i odmah nakon toga ulazite u jednu mirniju fazu. Drugi deo dana je više nego dobar – do vas može stići ponuda za druženje, izlazak ili ljubavni sastanak koju ćete teško odbiti…

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Imate osećaj da konačno možete da privedete kraju neke situacije. Veliki trud i zalaganje, a ako saradnici ne budu uspevali da vas prate – možete biti kritični prema njima. Imate osećaj da partner namerno „ne čuje“ neka pitanja koja pokušavate da pokrenete.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Osećate samouverenost i sigurnost da ste na pravom putu po nekim pitanjima. Svesni ste da su velike promene pred vama i hrlite im u susret. Bivši emotivni partner sve jače šalje signale da je zainteresovan za obnovu komunikacije i kontakta sa vama.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Možda ste naporni onima sa kojima dolazite u kontakt. Ublažite stav prema saradnicima – povremeno imaju osećaj da ništa drugo ne radite, osim što kritikujete njihov rad. Od vas zavisi da li će kontakt sa emotivnim partnerom biti strastan ili tenzičan.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Iako i dalje niste zadovoljni time kako se odvijaju situacije u poslu, ne možete da poreknete da stvari polako dolaze na svoje mesto.  Više će vam prijati da se osamite ili da se okrenete najbližim članovima porodice, nego da izlazite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Osećate se poletno i spremno da odgovorite na svaku vrstu izazova. U radnoj sredini pravite dobru atmosferu. Nešto napetiji odnosi sa prijateljima tokom ovog dana – možete biti povređeni postupkom ili rečima jednog od njih.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.