The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Preumorni ste, previše ste se opteretili I iznervirali u prethodnim danima I sada samo želite da vas svi ostave na miru. Nemate volje za posao. Više ste okrenuti emotivnom delu, ali ni on danas ne funkcioniše najsjajnije. Pomalo smoran dan.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ne baš sjajne situacije u poslovnom segmentu. Vi kao vi ste dobro, ali problemi i kočenja dolaze od strane saradnika i kolega. Trenutno ne znate kako da reagujete, sačekajte. Ne vidite perspektivu u jednom odnosu, ali ne možete da poreknete da ste ovom osobom jako privučeni.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Trudićete se da otaljate one poslovne obaveze koje imate, mada vam realno gledano – do posla nije ni malo. Više ste opterećeni pitanjima ljubavi, i želite da što pre razrešite neke situacije koje vam nisu jasne. U postojećim emotivnim odnosima – dan donosi klackalice osećanja.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Naglo zatišje je nastupilo u poslovnom segmentu. Koliko vam ovo prija, toliko vas i plaši šta je sledeće što će doći na dnevni red. Opustite se malo i više se okrenite ka pitanjima ljubavi – ovde postoje situacije koje morate srediti sa partnerom što pre. Slobodni primećuju da se neko trudi oko njih.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ovaj dan će vam doneti jaču energiju i pomoći da razrešite neke situacije, ali daleko ste još od smirenosti i stabilnosti. Problemi u dogovorima sa saradnicima. Možete napraviti konkretniji potez prema jednoj osobi – ipak, ovo neće dovesti samo do polovičnog rezultata.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Pokušavate da sagledate svoju poslovnu situaciju, ali dosta toga vam je nepoznato, pa sada samo zalud gubite vreme u razmišljanjima. Sačekajte, naredni dani će pokrenuti stvari. Jedna osoba vas je duboko dotakla i ne možete ni na koji način da je izbacite iz glave.  

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ne znate uopšte čega danas prvo da se prihvatite. Energija vam je dosta promenljiva, i teško je da ćete uspeti da ostvarite svoje planove. Budite skoncenrisani sa obavezama, jer možete napraviti ozbiljnije greške ili zaboraviti ono što je bitno. Emotivno – veliki zanos prema jednoj osobi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas je neki totalno zbunjujuć i konfuzan dan. Teško je da ćete vi moći da se usmerite na svoje poslovne obaveze. Mnogo toga vam je u glavi, a rešenja teško pronalazite. Ceo dan ćete provesti upleteni u razmišljanja, planiranja, sanjarenja.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Budite dosta obazrivi kada su poslovne obaveze u pitanju, jer možete napraviti ozbiljnije propuste ili u potpunosti zaboraviti na ono što ste dogovorili. Dan nepovoljan za finansije. Emotivno ovo je trenutak kada biste morali da više posvetite pažnju partneru.  

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Toliko su vas iscrpela dešavanja u prethodnim danima, da danas ne znate ni gde ste ni šta trebate raditi. U dogovorima budite obazrivi, jer vam mogu promaknuti bitne stvari i detalji. Za emotivne kontakte ovo je dobar dan. Pokrenite se. U suprotnom – samo će vam se prošlost motati po glavi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Moguće je da ste danas vi zaista imali nameru da budete fokusirani i produktivni kada je poslovni segment u pitanju. Ipak, to su bile vaše namere, a realnost pokazuje da ćete veći deo dana provesti u nekom praznom hodu i funkcionisati potpuno neefikasno. Emotivno – zbunjenost.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neće vam biti pravo zbog ponašanja nekih osoba prema vama. Ipak, trenutno nemate pojma šta da uradite da biste ovo sredili. Danas vam se ne savetuje da donosite bitnije odluke, jer nemate jasnu sliku u glavi šta se dešava. Veliki emotivni zanos i razmišljanje o voljenoj osobi.

 

 

 

 

 

Izvor : link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Komentari: