dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 17.02.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Priličan broj obaveza vas očekuje, a vi ste dekoncentrisani I pažnje rasute na više strana. Potrudite se da budete posvećeni poslu, da ne biste napravili značajniji propust. U odnosu sa voljenom osobom stoji raspoloženje i dobra komunikacija.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Računajte na prilično naporan dan, delimično zbog toga što ste sami sebi zadali ogroman broj zadataka i obaveza. Možda biste mogli da preispitate planove i odložite nešto za naredne dane. Osobi koja vam se dopada na sve načine pokazujete svoju zainteresovanost.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vrlo intenzivan dan je pred vama. Bićete na sto strana, truditi se da se ne opterećujete previše razmišljanjima već da se posvetite poslu, pogotovo zaostalim obavezama. Sa emotivnim partnerom danas možete razgovarati o zajedničkim planovima.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Blaga neraspoloženost zbog toga što ćete morati da odustanete od planova ili zato što dobijate kontradiktorne informacije. Obaveze vam oduzimaju previše vremena, ali se potrudite da rešite makar ono što je prioritetno. Odnos sa partnerom je komplikovan, osim kada je strast u pitanju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Nemojte lično doživljavati dešavanja u poslovnom segmentu, moguće je da je ovo samo splet okolnosti. Potrudite se da vi budete korektni i ispunite ono što se od vas zahteva. Na emotivnom planu – odlična komunikacija sa osobom koja vam se dopada.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Svakako tokom ovog dana očekujte povećan broj obaveza, ali pošto ste vi u prilično dobrom raspoloženju, ne sumnjam da ćete sa njima uspeti da izađete na kraj. Ne postavljajte se previše zahtevno prema emotivnom partneru, da ne biste proizveli njegovo nezadovoljstvo.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Jedan razgovor ili dogovor je krenuo bolje nego što ste očekivali, da bi odjednom došlo do zastoja ili do prepreke. Sa tim okolnostima danas ćete morati da izađete na kraj i da nađete dovoljno snage u sebi. Imate komunikaciju sa nekim ko vas jako privlači.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Odlične informacije pristižu do vas i ne možete da prikrijete svoje oduševljenje i uzbuđenje oko cele situacije. Nemojte u ovoj euforiji zaboraviti da uradite nešto što je vaša obaveza. Ne pokazujete otvoreno jednoj osobi koliko vam se dopada. Pokrenite se više prema njoj.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Usmereni ste u potpunosti na poslovni segment. Neke obaveze su se nakupile i trudićete se da ne dozvolite da vas situacije sa strane ometaju i usporavaju. Voljena osoba pokušava da pronađe način da vas odobrovolji. Pokažite i vi više takta i pažnje prema njoj.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas je najpotrebnije da savladate statičnost koja vas je obuzela i da ne opterećujete sebe razmišljanjima o mogućem neuspehu vaših planova. Vaše je da se potrudite, a rezultati će doći sami po sebi. Emotivno – zahlađenje i sitne rasprave u odnosu sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ni malo vam nije do toga da se bakćete nekim zahtevnim ili za vaš ukus dosadnim obavezama. Ipak, potrudite se da ispoštujete ono što morate. Nervozu ste skloni danas da prebacujete na odnos sa voljenom osobom. Ne zakerajte, ne kritikujte – možete vi mnogo bolje od toga.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas se potrudite da odnos sa nadređenima održavate u korektnoj formi. Verujem da vam se ne sviđaju neki njihovi zahtevi, ali ih ispoštujte. Nedostaju vam sitni znaci pažnje od strane voljene osobe. Čini vam se da se vaš odnos pretvorio u rutinu.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.