dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 17.02.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Situacije iz prethodnih dana nekako mogu baš danas eskalirati. Vi ste pod pritiskom svega što se dešava i možete odreagovati jer neke stvari više ne možete da podnosite. Budite posebno oprezni i pažljivi i u kontaktu sa emotivnim partnerom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Blokada planova, teško uspevate da ostvarite pravu komunikaciju sa nekim ko se postavlja kao tvrdoglav i nespreman za saradnju. Nervoza I  vaši napori da makar nešto uspete da izvučete pozitivno. Emotivni partner izgleda distancirano i hladno.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Sve ono što u prethodnom periodu niste uradili ili dogovorili na pravi način danas može imati svoju eskalaciju. Pripremite se da ćete morati da se borite sa nekim situacijama koje vam ni malo neće biti prijatne. Sada morate biti stabilni.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

I u poslovnom i u emotivnom delu neke situacije izmiču kontroli, a vi, umesto da uradite nešto konkretnije u potpunosti ste sleđeni i ne reagujete.  Potrebno je da se pokrenete što pre i da počnete da rešavate probleme na osnovu prioriteta.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Sve ono nerešeno dolazi na dnevni red. Nema mesta panici, imate dovoljno sposobnosti da sa svime izađete na kraj. Razmislite malo, ohladite glavu, izbrojte do deset i pravac u sređivanje. Na sve ovo i emotivni partner vas pritiska zahtevima.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Nervoza u radnoj sredini. Kroz sve ovo ćete najbolje proći ako prihvatite kompromisnu varijantu, ali od vašeg stava će čak i ovo zavisiti. Nemojte biti tvrdokorni i nespremni da se prilagodite. Možete se povući iz komunikacije sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neko se danas može postaviti kao prepreka u vašim planovima i prevazići celu situaciju može biti dosta naporan zadatak za vas. I poslovna i emotivna dešavanja vas danas bodu u mozak, samo mirno i polako i izvući ćete najbolje iz ovog dana.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Sve i svi će vas iritirati a u isto vreme ne znate na koji način biste mogli razrešiti bilo šta od onoga što se postavlja pred vas. Raspoloženje vam varira iz trenutka u trenutak, od mirnoće do besa i želje za raspravom, svađom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nestabilno i promenljivo raspoloženje. Dosta toga vas iritira, ali sebe sputavate da odreagujete neprimereno i možda samo dodatno zakuvate stvari. Partner će na pogrešan način shvatiti vaše distanciranje i biti lično povređen.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neke situacije ili ponašanja od strane poslovnih saradnika u toj meri su eskalirale, da vi više ne možete da to tolerišete. Na svu sreću pa imate dovoljno prisebnosti da ne dolivate ulje na vatru. Daćete par saveta i „uskočiti“ u nekim situacijama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ni sami niste sigurni da li da prihvatite ono što vam se nudi. S jedne strane, znate da bi to bilo dobro po vas, s druge – svesni ste da ćete se zatrpati. No, verovatno je da ćete se odlučiti ipak „za“. Izazovi su tu da bi se savlađivali, zar ne? Emotivno – mutan dan.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas nemojte odbijati ništa što dobijete da uradite, pogotovo ako vam zadatak bude stigao direktno od nadređene osobe. Koliko god smatrali da su neke stvari nebitne ili da vam je rečeno da ih radite na pogrešan način, pobuna bi samo dovela do tenzije.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.