dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 17.03.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan za kvalitetnu I pravu komunikaciju u poslovnom okruženju. Ovaj dan može doneti dobre dogovore I rezultate. Mogućnost značajnog poslovnog kontakta. Neko sa kim često kontaktirate, najpre poslovno –  pokazuje veliku zainteresovanost za vas.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Blago ste nervozni jer ste svesni da ovaj dan može doneti velike poslovne poteze I odluke. Sledite svoju intuiciju – danas je ona dobar savetodavac za vas. Odnos sa voljenom osobom je miran i spokojan. Slobodnima velika mogućnost značajnog kontakta i poznanstva.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Iako shvatate da ste možda pogrešili, nemate nameru da popustite po jednom pitanju. Ne dozvoljavate da vam drugi nameću svoja mišljenja, imate svoju viziju I nju pratite. U odnosu sa voljenom osobom vam neke situacije jako smetaju, ali ne želite da pokrećete diskusiju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neko od kolega pokušava da vas ubedi da svojim obavezama pristupite na drugačiji način. Zarad dobrih odnosa, pristaćete i na uslove koji vam trenutno ne odgovaraju. Skloni ste da se povlačite, pa će se to manifestovati i u odnosu sa voljenom osobom – želite da se prilagodite.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dobili ste poslovnu ponudu koju bi vredelo razmotriti, ali ne donosite odluku na brzinu. Potražite pomoć ili savet od osobe u koju imate puno poverenje. Previše ste ćutljivi i mirni sa emotivnim partnerom. Oboje ste skloni da se povučete u svoje misli.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dan pred vama je ispunjen obavezama, i onim redovnim, ali i onim nepredviđenim ali  vi ste uhvatili neki svoj tempo i polako ćete izgurati sve. Bolje ćete se osećati u drugom delu dana. Voljena osoba vam može prebaciti što nemate dovoljno vremena za nju.

{adselite}

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vi se inače lako uklapate i ostvarujete kontakt sa kolegama i poslovnim saradnicima, ali danas kao da je teško doći do pravog kompromisa. U nekim stvarima preterujete ili se postavljate prezahtevno. Emotivni partner ne razume čime je isprovocirao vašu ljutnju ili povlačenje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neko od vas danas može tražiti uslugu ili pomoć. Ne želite da ovu osobu  direktno odbijete, ali ćete pokušati da se izvučete od svojih obaveza prema njoj. Komunikacija sa više osoba, moguće je da je jedna od njih bivši emotivni partner.  Kratak susret u prolazu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Umesto da se okrenete obavezama i posvetite se onome što morate obaviti, vi brinete tuđe brige i opterećujete se stvarima koje definitivno ne možete promeniti. Neki od vas mogu imati i ličnu problematiku, koja se može vezivati za zdravlje nekog od članova porodice.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neophodno vam je da danas budete dosta skoncentrisani, jer postoji opasnost od pravljenja grešaka, a vi ste skloni impulsivnim reakcijama, bez razmišljanja. Nemate pravu komunikaciju sa voljenom osobom. I vi I druga strana ste trenutno skloni povlačenju u tišinu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dobro raspoloženje I pokret. Ne želite više da čekate, jer vam se čini da su se neke situacije ionako previše odugovlačile do sada. Ipak, dobro razmislite pre svakog poteza. Sa emotivnim partnerom nešto hladniji odnos. Oboje ste u svojim obavezama.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Imate osećaj da neke situacije možete očas posla rešiti, ali nikako da u sebi nađete dovoljno elana i volje da se pokrenete. Previše teško vam padaju odnosi sa nekim od kolega.  U emotivnom segmentu – jedna se osoba pokrenula prema vama.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.