dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 17.03.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas je kod vas moguća velika impulsivnost, ishitrenost, čak preteranost u reakcijama. Potrudite se da vaše emotivne, ali i relacije sa drugim bliskim ljudima ne trpe zbog toga. Bilo bi najbolje da višak energije koji je danas prisutan potrošite kroz aktivnosti, izlazak. Ne sedite kod kuće.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Velike mogućnosti za zabavan dan su pred vama. Odnosi sa suprotnim polom su dobri i potrudite se da budete aktivni, jer ćete na taj način izvući najbolje iz ovog dana. Nesigurnost po nekim pitanjima vezanim za voljenu osobu ostavite za neko drugo vreme.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ovaj dan svakako iskoristite za provod, druženje sa prijateljima, boravak u prirodi i kontakt sa voljenom osobom. Moguće je da će vam se neki planovi i dogovori preplitati, pa se potrudite da se organizujete bolje da biste stigli sve da ispoštujete, ali i da se maksimalno dobro provedete.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Sve možete i ništa vam nije teško. Bilo bi dobro samo da ovu energiju trošite, da ne dozvolite da se kumulira i čini vas nervoznim, jer bi se onda mogla odraziti na vaše ukućane i osobe koje su vam bliske. Ne kvarite neke momente svojim ispadima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas ćete dozvoliti da drugi organizuju vaš dan i možda je tako i najbolje, jer ste vi trenutno bez inicijative i pravog plana. Možda će vam teško pasti da dan provedete aktivni, jer bi vam više odgovaralo da se zavučete u kuću i kunjate. Ipak, nećete se pokajati.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

I vi ste danas raspoloženi za odmor, ali ste i okupirani razmišljanjima o finansijskim problemima, pa nećete imati volje da izlazite ili da budete aktivni. Ipak, dozvolite voljenoj osobi da vam organizuje makar zajedničkih par sati – prijaće vam njeno prisustvo.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Prvi deo dana je interesantan, podsticajan i pun aktivnosti. Ipak, od popodnevnih sati mogu vas iznenaditi nepredvidivi događaji koji će najviše biti vezani za emotivnog ili bračnog partnera. Moguće su kratkotrajne, ali dosta burne rasprave. Nemojte pokvariti dan.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Mnogo toga ste sebi dali kao zadatak, i verovatno ćete veći deo i uspeti da ostvarite. Ipak, popodne donosi promene planova, jer je moguće da će iskrsnuti situacija koja će vas u potpunosti poremetiti. Doduše, niko ne kaže da će ovo biti loše – uživaćete u kontaktu sa jednom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ono što bi vam danas najviše odgovaralo jeste da provedete dan van kuće, u nekim zabavnim aktivnostima i provodu sa prijateljima i voljenom osobom. Imate jaku inicijativu i one koje volite možete iznenaditi odličnim predlozima i organizovanjem nekih prijatnih trenutaka.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Na kratko se možete naljutiti, jer je moguće da jedno obećanje neće moći da bude ispunjeno. Ako je u pitanju obećanje od strane voljene osobe, budite sigurni da će se potruditi da vam nadoknadi to što ste propustili. Ne budite previše zahtevni i nemojte se duriti bez potrebe.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Za vas ovaj dan može biti više nego dobar i jedino što je potrebno jeste da ga provedete u pokretu, sa osobama koje su vam bliske. Nemojte se upuštati u veće ili impulsivne kupovine, jer ćete verovatno potrošiti sve do poslednjeg dinara. Emotivno se osećate ispunjeno.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Možda ćete u prepodnevnim satima morati da obavite sitnije obaveze oko kuće ili da obavite neophodne kupovine, ali drugi deo dana nemojte dozvoliti da propadne. Nečiji predlog vas može „dići na noge lagane“. Stoji mogućnost zanimljivog susreta.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA KOKTEL TEQUILA SUNRISE
Prethodni artikal
KOKTEL TEQUILA SUNRISE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.