dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 17.04.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas ste komunikativni, imate inicijativu I spremnost za akciju. Moguće je da ostvarite odličan poslovni kontakt ili napravite značajan iskorak ka nekom saradničkom odnosu. U emotivnom segmentu – pokrenite priču sa osobom koja vas interesuje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Blago ste nervozni, ali uspevate da kontrolišete aktivnosti u poslovnom segmentu. Trebaće vam više strpljenja za ljude sa kojima dolazite u kontakt. U emotivnom segmentu – neka vaša maštanja I želje počinju da se ostvaruju. Zadovoljni ste.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Akcije sprovodite u pravom trenutku. Imate podršku od strane saradnika. Dobar je momenat da pokrenete svoje planove ili idejna rešenja. U emotivnom segmentu – postoje talasi bezrazložne nervoze. Sve se može regulisati na lepši i lakši način.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Mnogo dešavanja, akcije I živosti je ono što vam sledi tokom dana. Sa malo mudrosti, možete zainteresovati nadređene za vaša kreativna rešenja ili ideje. Odnos sa voljenom osobom je prilično miran. Dan za pojačanu komunikaciju sa suprotnim polom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Imate dobru podršku za svoje planove, ali vam se ne dopada što se oni odvijaju sporo. Pokušajte da u hodu rešite pitanja koja mogu iskrsnuti tokom dana. U emotivnom segmentu – potrebno je više kvalitetno provedenog vremena sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Imate podršku od strane osoba koje su vam bitne I u priličnoj meri ste zadovoljni odvijanjem situacija u saradničkim odnosima. Kritiku koju vam neko upućuje ne shvatajte drastično, već kao podstrek da budete bolji. U emotivnom segmentu – ne brzajte sa odlukama.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Trudićete se da održavate korektnu komunikaciju sa onima sa kojima dolazite u kontakt, mada će vam povremeno teško padati njihova tvrdoglavost. Emotivno – povoljna situacija tokom ovog dana. Pokrenite pitanja koja vas muče u odnosu sa partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Situacije u poslu su se znatno ubrzale I povremeno vam je komplikovano da izađete na kraj sa gomilom obaveza koje izviru niotkuda. Sa više truda – sve stižete na vreme. Emotivno ste prilično prodrmani pojavom jedne osobe u vašem životu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dan pred vama je dobar – vi ste voljni za akciju, I lako ćete izlaziti na kraj sa eventualnim problemima koji se pojave. Iako pokušavate, nekako ne uspevate još uvek da odnos sa voljenom osobom sredite I stabilizujete. Oscilacije u raspoloženjima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Od prepodnevnih sati mogući su jaki poslovni kontakti, najverovatnije sa osobama sa kojima već neko vreme pokušavate da ostvarite bolju komunikaciju ili saradnju. Jedna osoba vam ukazuje veliku pažnju – tu je za vas kad god vam zatreba.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan pred vama je odličan I što se finansija tiče, ali I što se tiče komunikacije I kontakata sa saradnicima. Neke sitnice kod vaših kolega vas nerviraju, ali ne biste trebali da obraćate pažnju. Kontakt sa osobom koja vas interesuje donosi ispunjenost I osmeh.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Živa I podsticajna atmosfera kada je posao u pitanju. Doduše, biće nekih sitnijih nerviranja oko tehnike, mogući su kvarovi kompjutera ili problemi sa mobilnim telefonima. Osoba koju znate preko posla vrlo često vam pokazuje svoju zainteresovanost.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.