dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 17.05.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ne odbijajte pozive za druženja danas. Umor je evidentan, ali samo u prepodnevnim satima, pa ćete svakako kasnije moći da uživate sa nekim bliskim osobama. Sa emotivnim partnerom stoji dobro raspoloženje i opuštena atmosfera. Uživaćete u zajedničkim trenucima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Odlično raspoloženje, i dobre mogućnosti da danas uživate u onim stvarima i onim osobama koje volite. Potrudite se oko emotivnog partnera – nešto je statičniji nego inače, pa mu je potreban vaš podsticaj i pažnja. Ostvarićete neki zajednički plan.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Blaga zamišljenost se može uvući u vas tokom prepodneva. Moguće je da se opterećujete nekim poslovnim, porodičnim ili emotivnim situacijama. Potrudite se da obratite pažnju na one osobe koje su oko vas, jer im je danas potrebno vaše prisustvo i podrška.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas ste najviše usmereni na odnos sa emotivnim partnerom, ali i članovima porodice. Posvetite im svoju pažnju, jer će vam na isti način biti uzvraćeno. Opustite se, sklonite brige po strani, I uživajte u ovom danu koji donosi prisnost I bliskost.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

U prvom delu dana moguće je nešto lošije raspoloženje, pogotovo ako ste u prethodnom periodu bili okupirani razmišljanjima o poslovnom ili finansijskom segmentu. Pokušajte ovo da odgurnete od sebe i okrenite se onima koji vam uvek daju podršku i pružaju pažnju i utehu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas imate mogućnost da se u većoj meri povežete sa osobama koje su vam bitne i koje volite. Možete im izaći u susret po nekim pitanjima ili im posvetiti više vremena i pažnje. Emotivni partner očekuje veću otvorenost od vas. Potrebno je da mu pokažete snagu svoje ljubavi.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas vam je potpuno pogodan dan da završite neke obaveze koje ste isplanirali u prethodnom periodu. One se mogu vezivati za kontakte sa osobama sa kojima odavno želite da se čujete ili vidite. Jedan deo dana odvojite i samo za sebe – opustite se, relaksirajte, pročitajte dobru knjigu….

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Drugi će danas sa pravom zahtevati više vašeg vremena i prisustva. U potpunosti ste zanemarili neke drage ljude, okrenuti samo ka poslovnom segmentu ili svojim ličnim interesima. Danas im nadoknadite propušteno. I emotivni partner očekuje vašu pažnju – potrudite se da sve uklopite.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Potrebno vam je da rasteretite svoje misli, a to ćete najbolje uraditi tako što ćete obavljati neke sitne obaveze vezane za dom. Ako ste u prilici – možete se i prošetati ili otići na rekreaciju. Potrebno vam je da budete sami sa sobom, tako da ćete uglavnom izbegavati društvo drugih.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Fino raspoloženje, najpre u prepodnevnim satima  i imate više nego dobre predispozicije da provedete jedan dobar, kvalitetan i ispunjen lepim dešavanjima dan. Budite što više okruženi osobama koje volite. Drugi deo dana više posvetite svojoj porodici.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Iako je poslednje što želite to da ostanete kod kuće, ispada da će danas baš tako biti. Možda nećete biti u posebnom raspoloženju, ali neke od vas može uhvatiti i umor ili čak blaga glavobolja, pa će vam najviše odgovarati da se dobro odmorite i posvetite samo sebi. Drugi deo dana je već aktivniji.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ovo je prvenstveno odličan dan za emotivni segment, i to naročito da sa voljenom osobom odete na neko društveno dešavanje, u posetu prijateljima, kupovinu ili makar u šetnju. Provešćete se zaista lepo, dodatno se povezati i uživati u svakom trenutku ovog ispunjenog dana.

Izvor :link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 13.04.2021.