dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 17.05.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Koliko ste se juče mrljavili kada su poslovne obaveze u pitanju, toliko ste danas energični I imate volje I elana za svaku situaciju I za svaku osobu sa kojom ste u kontaktu. Neke situacije sa emotivnim partnerom vam izazivaju nervozu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

U jutarnjim satima je na poslu bio zastoj, da bi se tamo negde oko podneva odjedanput pokrenulo sve. Doduše, malo ćete vi pažnje posvećivati poslovnom segmentu, jer su vam misli na drugoj strani. Okupirani ste emotivnim dešavanjima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Jedna osoba vam kvari planove i niste sigurni kako ćete se i na koji način uklopiti sa njom. Zastoj u dogovorima koji možda nećete moći da prevaziđete. Pokušavate da osvojite nekog ko vam izmiče. U isto vreme vas ovo i zabavlja i ljuti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Možete da završite dogovor koji vam je važan, ali suštinski nećete biti zadovoljni onim što ste postigli. Voljena osoba smatra da preterujete u izjavama ili postupcima i verovatno je u pravu. Razmislite da li je nehotično povređujete.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Nemojte odustajati od planova ili namera, iako vidite da se pojavljuju problemi. Ovo nije nešto sa čime vi ne možete izaći na kraj. Aktivirajte se više i ne dozvolite da vas neke stvari zakoče. U emotivnim relacijama danas mirni trenuci.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Možete da razrešite nešto što vam je u prethodnom periodu predstavljalo problem. Neće biti lako, ali vam jedna osoba svojom intervencijom može pomoći. Danas ste u kontaktu sa više interesantnih osoba, flertujete i dobro se zabavljate.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Non stop razmišljate o grešci ili propustu koji ste napravili i nikako ne možete da naterate sebe da se usredsredite na posao. Zaboravite i nastavite dalje. Niste danas spremni da popustite pod pritiskom voljene osobe oko nekih pitanja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Malo ste zabrinuti zato što kasnite sa obavezama, ali ne možete da naterate sebe da požurite. Nije vam do žurbe. Ionako vam je « moranja » preko glave. Imate komunikaciju sa voljenom osobom, ali ne na onaj način na koji biste želeli.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dosta ste neraspoloženi zato što danas sve testira vaše strpljenje. Pokušavate da nekim ljudima izađete u susret, ali vas oni dodatno nerviraju svojim nerazumnim zahtevima. Ni sa partnerom nećete biti naročito dobre volje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Suviše ste dobro raspoloženi i zadovoljni onim što ste uradili, da biste uzimali za ozbiljno primedbe od strane nekih kolega. U odnosu sa voljenom osobom danas je izuzetno razumevanje i sklad, što vam jako prija i ispunjava vas.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Znate da je gomila obaveza pred vama i da morate da ih završite, ali jednostavno vam se ne radi i odugovlačite koliko god možete. Ono što vas trenutno najviše zanima je komunikacija sa osobom koja vam je privlačna.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas preterujete u zahtevima ili primedbama prema saradnicima. Istina je da ste u dosta toga u pravu, ali to baš i ne morate gurati u prvi plan. Prema nekome ko vam je drag pokažite inicijativu, ne čekajte da se sve desi samo od sebe.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.