dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 17.05.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Komplikovane situacije u poslu. U suštini, najveći je problem u tome što teško pravite bilo kakav dogovor, zato što oni sa kojima dolazite u kontakt nemaju sluha za vas. Moguće je da ćete morati da promenite planove koje imate sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Poslovne promene teško zaživljavaju, a vama je već preko glave da radite stvari na teži način. Drugi vas mogu sputavati, ograničavati ili vam nametati svoja rešenja. Budite oprezni sa troškovima. Potrebno vam je više zajedničkog vremena sa partnerom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dolazićete u kontakt sa ljudima koji su teški, komplikovani, naporni za saradnju. Možete izaći sa njima na kraj, ali jedino ako im prepustite vođstvo ili budete radili po njihovim smernicama. Voljena osoba vam može saopštiti nešto što vam se ni malo ne dopada.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Pojačana potreba da povučete neki konkretniji potez. Ipak, vaše ideje ili predlozi danas kao da ne nailaze na razumevanje od strane šefova ili starijih saradnika. Nezadovoljstvo emotivnom situacijom, osećate se neispunjeno, čak i ako imate partnera.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vrlo brzo će vam biti preko glave i sastančenja, i dogovora – a sigurno je da ćete većinu vremena provesti sa telefonom u rukama, pokušavajući da obavite sve. Inicijativa od strane osobe koja vam već izvesno vreme privlači pažnju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Na kraju ste živaca, a to vam neće ići u prilog kada je posao u pitanju. Morate se stišati, igrati po pravilima, morate poslušati čak i kritiku, ali i savet. Osoba preko poslovnog segmenta izaziva vašu veliku pažnju i angažovanost.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Uzdržavaćete se koliko god je to u vašoj moći da ne odreagujete na način za koji znate da nije korektan. Ipak, ne može se poreći da će vam dan biti naporan. Potrebna vam je promena po pitanju emotivnog života da biste se osećali dobro.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nestrpljenje koje osećate gura vas da više ne čekate druge, već da se sami bacite u akciju po onim pitanjima koja su vam važna. Vaši su planovi i namere odlični, ali je pitanje koliko ćete zaista moći da uradite. Partner izbegava pitanja koja vi potencirate.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neko za vas ima predlog, ali je pitanje koliko ste vi u ovom momentu otvoreni za njega. U dosta situacija ćete kočiti, jer niste sigurni koja bi odluka bila prava. U emotivnim relacijama zaobilazićete pitanja koja voljena osoba postavlja. Danas niste raspoloženi.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Do vas će doći predlog ili jaka inicijativa od strane saradnika. Vredelo bi razmotriti ponudu koju dobijate. Nemojte previše čekati da biste dali odgovor. Imate osećaj da voljena osoba manipuliše vama u pojedinim trenucima. Ipak, ne možete da joj zaista zamerite.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dobro ćete razmisliti o predlogu koji dobijate, jer ne želite da po ko zna koji put, povučete ishitren potez. Ipak, nemojte otezati situaciju. Videćete se danas sa osobom koja vam se dopada, ali ćete krajnjim rezultatom susreta ostati nezadovoljni.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Baš ćete biti razočarani postupcima osoba sa kojima radite. Nisu ovo neke velike stvari, ali čak i sitnice mogu povremeno da ujedu za srce. Pogotovo ako ste u prethodnom periodu podmetali leđa za njih….Emotivno – blago nezadovoljstvo.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.