dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 17.06.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Previše obaveza ste preuzeli na sebe i one će vam verovatno « pojesti » prvi deo dana. Što se emotivnog dela tiče, tu očekujte danas  veliki pokret. Jedna osoba vas interesuje sve više i jedva čekate da se tu nešto i dogodi.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dobijate priliku da pokrenete komunikaciju koju priželjkujete, bila ona poslovna ili emotivna. Velika podrška stoji od strane prijatelja. U partnerskim odnosima – ispunjenost, zadovoljstvo. Slobodnima stoji neočekivan susret i odličan provod.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Prvi deo dana posvetite ili članovima porodice ili ličnim obavezama. Ne posustajte na preprekama ili pred nešto lošijom komunikacijom sa ukućanima U emotivnim relacijama postoji neka forma isključivosti kada je voljena osoba u pitanju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ne kalkulišite kada su dogovori u pitanju – ako budete previše odugovlačili, moguće je da propustite priliku koja vam se nudi. Vrlo ste se intenzivno zainteresovali za nekog – ovde se komunikacija odvija jako brzo i sve ide u pravcu ljubavnog susreta.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Zabrinutost oko finansija ili nepredviđeni, veći trošak može vam pokvariti početak ovog dana. Moguće je da se pojavila osoba koja vas je naprečac osvojila i koju nikako ne možete da izbacite iz glave. Postoji šansa za jači kontakt u drugom delu dana.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Preosetljivi ste I imaćete utisak da su danas svi protiv vas. Zapitajte se da li svojim postupcima provocirate one sa kojima ste u kontaktu. Sa partnerom intenzivan i vrlo emotivan kontakt. Manje pričajte, više se volite.  

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Preveliki broj obaveza čini da ste preopterećeni i nervozni. Pokušajte da se organizujete bolje. Osoba sa kojom ste ranije imali komunikaciju, ponovo se aktivirala prema vama. Najradije biste odmah „poleteli“, ali čekate da vidite razvoj situacije na dalje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Telefon vam svaki čas zvrcka od ranog jutra. Preopterećeni ste i nikako ne uspevate da se organizujete. Emotivno – vrlo ste odlučni, a u isto vreme – svojim nastupom lako osvajate. Možda je pravi momenat da pokažete nekome zainteresovanost.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Uspevate da se uskladite sa svima, možda uz početni napor ali kranjim rezultatom ste zadovoljni. Stvari vam idu na ruku. Naročito kada je emotivni deo u pitanju – ako imate partnera, funkcionišete odlično. Ako ste sami – pravac u osvajanje!

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pomalo ste umorni od toga što saradnicima stalno objašnjavate jedno te isto. Neko vas opterećuje svojom sitničavošću. Danas  oni koji su usamljeni dobijaju vrlo interesantnu ponudu od osobe preko posla ili preko društvenih mreža.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Iako znate da ne biste trebali – ne možete da odolite i verovatno ćete potrošiti veću sumu novca.  Dosta ste se smirili po pitanju emotivnog partnera – uspeli ste da pronađete zajednički jezik i odnos sada funkcioniše dobro. Nekima od vas stoji tajni susret.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ne budite previše nervozni u kontaktu sa poslovnim partnerima i kolegama. U  prepodnevnim satima ćete imati neki „prazan hod“ – možda ćete tada biti više usmereni na lične prioritete. Osoba preko posla vam daje do znanja da je zainteresovana za vas.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.