dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 17.08.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Kao da su se odjednom mnoge stvari otvorile i pokrenule. Imate osećaj kao da ste probili blokadu koja vas je sputavala u ostvarenju vaših planova. Danas i dobre vesti stižu do vas a i nove, obećavajuće informacije. U emotivnom delu bolje nego inače.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Izgleda da su uzbuđenja iz prethodnih dana i sve ono što se dešavalo malo poremetili vašu svakodnevicu, i sada ste iscrpljeni. Ako možete, uzmite više vremena za sebe da biste se odmorili. Opterećuje vas zahtevnost partnera.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Kada dođe jedan kao što je današnji, spremite se na turbulenciju i promene u planovima. Nemojte biti nervozni zbog toga što se stvari ne odvijaju onako kako biste vi želeli i ne prenosite svoju nervozu na kolege, a pogotovo ne na emotivnog partnera.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Opet ste upali u poslovnu kolotečinu. Varira vam raspoloženje, pa se nemojte voditi trenutnim impulsima u odnosu sa ljudima koji su vam bitni. Bolje je povući se iz neke komunikacije nego napraviti problem. Neraspoloženje i u emotivnom segmentu.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Imate utisak da ste nepobedivi i da vam niko ne treba, da ste dovoljni sami sebi i da vam je uspeh zagarantovan. Lepo je diviti se svojim uspesima, samo nemojte da se zanesete isuviše i da u potpunosti zaboravite da odradite nešto što ste obećali.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Malo ćete biti isključivi u svim relacijama, i poslovnim i emotivnim. Nemojte biti tvrdi u stavovima, još uvek vam je potrebna podrška, a na ovaj način biste pokvarili svoje šanse. Od emotivnog partnera očekujete da se u potpunosti posveti vašim željama i planovima.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vrlo je moguće da ćete shvatiti da ste zaboravili važnu obavezu i svojski se pozabaviti time da ispravite grešku. Danas možete upoznati osobu koja će ostaviti jak utisak na vas. Pre nego što se zaljubite na prvi pogled, razmislite da li su vam očekivanja iole realna.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Smirenost, organizovanost, ažurnost. Ove tri stavke su vam neophodne ako danas hoćete da prođete kroz poslovne situacije. Nemojte dozvoliti da vas drugi ometaju, posvetite se samo onome što vam je lični prioritet. Partner vas opterećuje zahtevnošću.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Jako vam je stalo da ostavite utisak na sagovornika. Od ovog razgovora očekujete mnogo i mislim da ćete imati razloga da budete zadovoljni sobom. Zanimljiv susret sa nekim ko vam je simpatičan, mada sve može ostati samo na prijateljskom ćeretanju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Potrebno je da dobro razmislite o daljim potezima. Uključili biste rado još jednu osobu u svoje planove, ali imate nedoumice. Porazgovarajte, mislim da ćete biti zadovoljni načinom na koji ova osoba razmišlja. Suviše kalkulišete u komunikaciji sa nekim ko vam se dopada.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas se možete snaći u svakoj situaciji koja iskrsne. A budite sigurni da će ih biti, jer je dan vrlo promenljiv, a ljudi oko vas naelektrisani. U emotivnom segmentu imate osećaj da vas emotivni partner ili osoba koja vam se dopada, koristi za svoje ciljeve.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas ćete se usmeriti samo na posao. Sklonili ste sve distrakcije, povukli se i zakopali u obaveze. Nećete biti naročito raspoloženi ni za komunikaciju ili susret sa emotivnim partnerom. Neki sitni troškovi koje niste planirali mogu vam na kratko pokvariti raspoloženje.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA MEKSIČKU SUPU
Prethodni artikal
MEKSIČKA SUPA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.