dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 17.09.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Morate se usmeriti na ono što niste završili tokom nedelje. Mozak vam je na desetoj strani i biće vam potrebna organizovanost da sve privedete kraju. Veče namenjeno za druženja i kontakte sa prijateljima. Intenzivno flertujete.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Sve na poslu funkcioniše dobro. Ipak, vi niste zadovoljni i možete poželeti da u nekim stvarima rizikujete, samo da biste ih pokrenuli brže. Dan kada ste okrenuti porodici i najbližima. Moguće je porodično okupljanje ili izlazak sa prijateljima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Zaista nema razloga za neraspoloženje. Ono što je bilo moguće pokrenuti, uradili ste…a one stvari koje su i dalje u zastoju ili nerešene, prolongirajte za narednu nedelju. Čini vam se da je emotivni partner distanciran. Možda je premoren, kao i vi.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neke stvari se suviše dobro odvijaju. Plašite se da će se u poslednjem trenutku nešto dogoditi što će sprečiti vaše ostvarenje. Emotivni kontakti tokom današnjeg dana su uglavnom skrivene, tajne prirode. Mogućnost prevare i avanture.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vi ste stvarno našli kada ćete da se razradite? Kao da su vas neke situacije podbole (ili vas je možda podbola kritika od strane šefa) pa ste se rastrčali na sve strane. Imate velike planove za popodne i veče. Nadam se da će vam se i ostvariti….

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Brzo ćete završiti sve što imate od obaveza, zgrabiti telefon i napraviti dogovore za popodne i veče. Sve ono vezano za posao ostavljate iza sebe. Danas bi se mogla dogoditi neka zaista značajna poznanstva. Ako ste spremni za ljubav, tu je….

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Odlučite kako ćete se postaviti prema nekim ljudima. Zaslužuju da budete hladni, ali ne zaboravite da vam mogu poslovno zatrebati. Ako ste slobodni, popodne i veče ćete provesti u okviru porodice. Niste dovoljno odmorni za neku akciju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Za kraj nedelje ste ostavili obaveze koje su vam najneprijatnije. Nekako vam je lakše da duboko uzdahnete i odradite sve to odjednom. I da na radnu nedelju stavite tačku. A popodne i veče bi mogla obeležiti uživancija sa partnerom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Posao, kuća, posao, kuća….takvih vam je par dana unazad, pa se ni današnji neće razlikovati. Verovatno ćete raditi duže nego što ste planirali i jedva čekati da dođete kući. Kakav provod, kakvi izlasci, sada vam je jedino stalno do toga da se odmorite.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Trudićete se da udovoljite zahtevima koji su pred vas postavljeni i da završite sve ono što ste planirali. Dovoljno ste skoncentrisani i organizovani i ovo ne bi trebalo da vam predstavlja problem. Popodne i veče su vreme za ljubav. I neke lepe početke.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Bićete ćutljivi i zaokupljeni poslovnim pitanjima. Razrađujete poslednje detalje nekog plana i u potpunosti ste fokusirani samo na to. Ne želite ni sitnica da vam promakne. Sve vezano za tajne odnose se maksimalno aktivira.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas vam komunikacija sa saradnicima i kolegama ide lako. Imate vi primedbi, ali nemate želje da ih iznosite već ćete radije prećutati. A veče je samo vaše. Sve vam je otvoreno za provod i zabavu. Prepustite se.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Prethodni artikal
SLATKI KROMPIR SA CIMETOM

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.