dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 17.09.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Još uvek nije kasno da se neki dogovori i priče pokrenu. Istina je da hvatate „zadnji voz“ ali bolje i to nego da propustite priliku. Danas vam stoji mogućnost dosta zanimljive komunikacije sa osobom koja vas privlači.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pomalo naporan dan je pred vama, ne zato što će se bilo šta loše dešavati, već zato što se vi osećate rastrgnuto. Raspoloženje vam varira, pa ste čas u fazonu za posao, a čas ne. Sa emotivnim partnerom nerazumevanje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vi ćete ovaj dan iskoristiti da završite obaveze za koje do sada niste imali vremena. Trudićete se da to završite što pre da biste ostavili vreme za svoje planove. Ako je jedan od tih planova kraće putovanje, možete imati sitnijih problema.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Mnogo toga morate završiti, a niste u raspoloženju da jurcate. Uradićete samo ono što je najneophodnije, pošto ste planirali da dan provedete u lepšim aktivnostima. Više će vam odgovarati da se vidite sa prijateljima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vi ste planirali da se danas susretnete sa ljudima koji su vam poslovno važni i od toga ne odustajete, iako sada baš i niste u najpodsticajnijem raspoloženju. Imaćete malo vremena za druge aktivnosti, jer ćete biti željni odmaranja.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ako nešto od obaveza morate odraditi danas, posvetićete se tome, ali sa željom da završite što pre i ostatak dana posvetite ukućanima ili prijateljima. Mislim da su prijatelji prioritet, jer se vidi da ćete uživati u njihovom društvu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vi znate da morate da odradite neke poslove, ali ćete razmišljati da li da ih odložite za „neki drugi put“. Ništa vam se ne radi, najradije biste samo plandovali ili provodili vreme okruženi prijateljima ili osobama sa kojima možete da se zabavljate.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ni vaše raspoloženje danas baš nije bajno, mada realno gledano za tako nešto nema ni malo razloga. Ono što ste želeli da uradite, uradili ste i završili. Ono što je vezano za emotivni deo, funkcioniše kako treba. Ipak, vi treperite od nervoze.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Promenljive situacije dosta će uticati na vaše raspoloženje. Bićete ćutljivi i posvećeni onome što radite. Verovatno je da ćete naći obavezu koja je neophodna da se završi baš danas. U suštini, povlačite se i ne želite da objašnjavate zašto.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas imate osećaj da nešto pozitivno ipak dolazi. Neke situacije počinju da se okreću u vašu korist. Dobijate jednu lepu pomoć u vidu dobrog raspoloženja, boljih emotivnih prilika i mali dašak srećnih okolnosti po pitanju posla i novca.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

I vi ste imali par loših dana i pokušaćete danas da nadoknadite propuste. Moguće je čak i da se pojedine Vodolije „ovajde“ što se finansija tiče. U dobrom ste raspoloženju za susret sa voljenom osobom ili simpatijom. Provedite se dobro.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Maknućete sve svoje obaveze i posvetiti se ili ukućanima ili emotivnom partneru. Sve drugo može da čeka. Ništa vam nije važno, samo da se opustite, zabavite, uljuljkate u lepe stvari. Teški su i naporni dani za vama. I red je da se odmorite.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA ŠVARCVALD TORTU
Prethodni artikal
ŠVARCVALD TORTA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.