dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 17.10.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Koliko ste se juče mrljavili kada su obaveze u pitanju, toliko ste danas kao u struju uključeni. Remetiće vam neke stvari koncentraciju, ali samo povremeno, sve stižete da završite. Izlazak sa kolegama u kasnim popodnevnim satima, mogućnost novog poznanstva.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

U jutarnjim satima je situacija na poslu bila u zastoju, da bi se tamo negde oko podneva odjedanput pokrenula. Doduše, malo ćete vi pažnje posvećivati poslovnom segmentu, jer su vam misli na drugoj strani. Okupirani ste emotivnim dešavanjima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Jedna osoba vam kvari poslovne planove i niste sigurni kako ćete se i na koji način uklopiti sa njom. Zastoj u dogovorima koji možda danas nećete moći da prevaziđete. Pokušavate da osvojite nekog ko vam konstantno izmiče. U isto vreme vas ovo i zabavlja i ljuti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas možete da završite jedan dogovor koji vam je jako važan, ali suštinski nećete biti zadovoljni onim što ste postigli. Voljena osoba smatra da preterujete u izjavama ili postupcima i verovatno je u pravu. Razmislite da li nehotično povređujete osobu do koje vam je stalo.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Nemojte odustajati od planova ili namera, iako vidite da se pojavljuju problemi oko ostvarenja. Ovo nije nešto sa čime vi ne možete izaći na kraj. Aktivirajte se više i ne dozvolite da vas neke stvari zakoče. U emotivnim relacijama danas mirni trenuci, smeh, zadovoljstvo.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas možete da razrešite nešto što vam je u prethodnom periodu predstavljalo problem. Neće biti lako, ali vam neko intervencijom i angažovanjem može pomoći. Danas ste u kontaktu sa više interesantnih osoba, flertujete i dobro se zabavljate.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Non stop razmišljate o grešci ili propustu koji ste napravili i nikako ne možete da naterate sebe da se usredsredite na posao. Zaboravite i nastavite dalje, ništa ne znači da se zablokirate. Niste danas spremni da popustite pod pritiskom voljene osobe oko nekih pitanja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Malo ste zabrinuti zato što kasnite sa poslovnim obavezama, ali ne možete da naterate sebe da požurite. Jednostavno, niste u fazonu za žurbu i jurcanje. Uostalom, ionako su vam obaveze preko glave. Imate komunikaciju sa voljenom osobom, ali ne na onaj način na koji biste vi želeli.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dosta ste neraspoloženi zato što vam se čini da sve situacije, ali i ljudi, testiraju vaše strpljenje. Pokušavate da svima izađete u susret, ali vas oni dodatno nerviraju svojim nerazumnim zahtevima. Ni sa partnerom nećete biti naročito dobre volje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Suviše ste dobro raspoloženi i zadovoljni onim što ste uradili, da biste uzimali za ozbiljno primedbe od strane kolega. Vi gledate svoje obaveze i svoj posao, a drugi neka pričaju šta god hoće. U odnosu sa voljenom osobom danas je razumevanje i sklad.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Znate da je gomila obaveza pred vama i da morate da ih završite, ali vam se ne radi i odugovlačite koliko god možete. Ono što vas trenutno najviše zanima je komunikacija sa osobom koja vam je privlačna i sa kojom pokušavate da se dogovorite oko susreta.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas preterujete u zahtevima ili primedbama prema ljudima sa kojima sarađujete. Istina je da ste u dosta toga u pravu, ali to baš i ne morate nabijati drugima na nos. Prema nekome ko vam je drag pokažite inicijativu, ne čekajte da se sve desi samo od sebe.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.