dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 17.11.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Opustite se po nekim svojim planovima vezanim za poslovni segment. Situacije napreduju dobro, samo je tempo nešto sporiji. Uspećete do kraja dana da realizujete zamišljeno. Primećujete da se jedna osoba sa kojom ste poslovno vezani itekako angažuje oko vas.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Osećate da su neke promene počele da se dešavaju. Svesni ste da još mnogo toga morate uraditi da biste ostvarili ono što ste planirali, ali sada radite sa većom energijom i entuzijazmom. Voljena osoba vas danas može prijatno iznenaditi. Odgovorite jednakom merom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U potpunosti ste usmereni na sve ono što se vezuje za finansijski segment. Moguće je da očekujete neki priliv, ali je malo verovatno da će on danas biti realizovan. U nekom novom poznanstvu komunikacija se dosta brzo razvija. Zadovoljni ste u kom pravcu sve ovo ide.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Nemojte padati u dubiozu ukoliko vam nadređeni danas skrene pažnju na to da ste napravili propust. Ne shvatajte odmah drastično, već kao pozitivan podsticaj da grešku i ispravite. Oraspoložiće vas prisustvo i pažnja voljene osobe, ali i malo lakog flerta sa kolegom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Očekujete mnogo od jednog dogovora i opeterećujete se razmišljanjima. Nerviranjem situaciju nećete niti promeniti niti ubrzati, pustite da stvari idu spontano, same od sebe. Uznemireni ste zbog postupka osobe koja vam je simpatična, jer kvari sliku koju ste imali o njoj.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Vaša pažnja je danas rasuta na više strana. Poslovne obaveze će vam verovatno oduzeti dosta vremena, ali ćete moći da budete zadovoljni rezultatima. Susret sa nekim koga dugo niste videli neće ispuniti vaša očekivanja. Devicama moguć danas flert preko posla, čak i ulazak u avanturu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Svojom inicijativom i angažovanošću pokrenućete jedan dogovor, koji već duže vreme stagnira. Vaše ideje su u ovom periodu više nego dobre i skrenite pažnju nadređenom na njih. Jedna osoba se vrti danima oko vas i pokušava da vas osvoji. Možda ćete danas pristati na izlazak.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Niste planirali da neke poslove završavate danas, ali situacije će se namestiti baš u tom pravcu. Takođe, novčani segment je danas povoljan, mogući su prilivi koje niste očekivali. Angažovani ste prema voljenoj osobi i posvećujete joj punu pažnju. Emotivno zadovoljstvo i strast.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nesklad u onome što ste planirali i u onome što možete ostvariti. Može vas oneraspoložiti i manji trošak ili neplanirani izdatak za kuću. Preosetljivi ste u odnosu sa voljenom osobom i možete prenagljeno reagovati, iako sa njene strane nije postojala nikakva loša namera.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Morate se angažovati po pitanju ličnih prioriteta i moguće je da nećete moći da obratite dovoljno pažnje na svoje obaveze. Postoji mogućnost za greške, ali i za kritiku od strane starijeg kolege. Iako vam neko jasno pokazuje svoju naklonost, ustručavate se da napravite konkretniji potez.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Kolege su danas očigledno samo na rečima jake, jer kada vam bude zatrebala konkretna pomoć, svi će nestati u nepoznatom pravcu. Prija vam što vam jedna osoba posvećuje pažnju, ali nikako ne uspevate da provalite da li je samo ljubazna ili je emotivno zainteresovana za vas.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vaše su misli danas opterećene emotivnošću, i teško je da ćete moći da pružite svoj pravi doprinos u poslovnom segmentu. Pazite samo da ne propustite nešto što vam je važno ili zbog čega bi vam saradnici mogli zameriti. Nezadovoljstvo ljubavnim životom je evidentno.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za riblju čorbu
Prethodni artikal
RIBLJA ČORBA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 09.12.2020.