dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 17.11.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas ćete teško izlaziti na kraj sa organizacijom. Ili će obaveza biti previše ili će vremena biti premalo. Ne budite impulsivni kada je trošenje novca u pitanju, možete dobro isprazniti novčanik. Sitnice vas nerviraju kod voljene osobe.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Brza dešavanja, mnogo posla – a vi baš I niste u radnom fazonu. Samo povremeno funkcionišete onako, na vaš način – uglavnom gledate da “uhvatite krivinu”. Umećete da budete prilično zahtevni prema partneru. Smanjite želje I očekivanja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ne znate na koju ćete pre stranu jer se sve dešava odjednom. I privatne i poslovne obaveze su vas danas « razvukle » i teško vam je da idete u korak sa dešavanjima. Vi ste otvoreni za razgovor sa partnerom, ali druga strana kao da izbegava priču.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Zbunjujuće situacije I konfuzni dogovori kasnije će se iskristalisati I razjasniti. Obaveze vam donose težinu jer ste očekivali da ćete ih završiti brzo, a sve se iskomplikovalo. Dobar momenat da u popodnevnim satima uživate sa partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vaše želje, impulsivnost I brzopletost vam mogu doneti teškoće sa novcem. Ne pozajmljujte drugima. Ne pretovarujte se obavezama, nešto nećete stići da završite na vreme. Neka nervoza stoji između vas i voljene osobe, ali se to brzo rešava.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Još uvek vam neke situacije nisu jasne a I teško vam je da se previše opterećujete njima. Posvetite se onim obavezama koje radite automatski, za one komplikovanije – ostavite drugi deo dana. Porodična pitanja vam oduzimaju mnogo vremena I živaca.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ne želite da onima oko sebe pokažete da ste opterećeni ili zabrinuti zbog nekih situacija. Sa smeškom rešavate sve I držite se kao da je sve stopostotno u redu. U partnerskim odnosima nesklad između želja I realne situacije.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Znate šta želite, ali sve to ide “na preskok” ili izuzetno sporo, što u vama izaziva pritajenu nervozu. Ne umeju svi funkcionisati u istom tempu I na isti način kao vi. Prednost u ovom danu dajete svojim prijateljima, nauštrb partnerovih potreba.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Teško se danas dogovarate, postoji nerazumevanje ili pogrešno protumačene reči. Takođe, dosta ste rastrgnuti između obaveza koje vas vuku na različite strane. Potreba za ljubavlju je velika, ali je malo vremena da biste mogli da se posvetite partneru.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Budite oprezni u dogovorima I dobro proverite da li ste se na pravi način razumeli sa sagovornikom. Postoji prostor za nerazumevanje. Vodite računa u papirološkim pitanjima. I vama i partneru je potreban mir i tišina – opustite se jedno pored drugog.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas niste u raspoloženju za posao, a ispada da će vam dan biti ispunjen gomilom sitnih obaveza. Jedva ćete odrađivati ono što morate i čekati da pobegnete sa posla. Sa voljenom osobom može doći do manjeg, ali brzo rešivog nesporazuma.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas vas očekuju bitna dešavanja – važni dogovori ili sastanak sa poslovnim partnerima, saradnicima ili ljudima za koje se nadate da možete nešto ostvariti sa njima. Ne budite nervozni. Delimično ste zadovoljni dešavanjima sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.