dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 17.12.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Biće lakše izaći na kraj sa situacijama koje su vas mučile. Dobro je I zatražiti pomoć ili savet od kolega, jer su naglašeni dobri međuljudski odnosi. Ukoliko želite da obavite ozbiljan razgovor sa voljenom osobom, ovo je pravo vreme.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Poslovne okolnosti vam idu na ruku I više je nego verovatno da bi dogovori mogli biti uspešni. Aktivirajte se jer možete postići više nego što mislite. Sa voljenom osobom želite iskren razgovor, a u isto vreme pokušavate da prikrijete neke stvari.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neke stvari I pitanja ste prelomili u sebi I danas ste spremni da otvorenije nastupite prema ljudima koji vas okružuju. Problem vam je da pokažete svoje slabosti. Pokažite da imate nameru da rešite problem sa emotivnim partnerom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Svesni ste da neke stvari morate promeniti kod sebe, ali još uvek niste sigurni da li imate dovoljno snage za to. Trenutno prolazite kroz jedan teži period sumnji I nedoumica, mada je malo verovatno da će ljudi oko vas to I primetiti.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Nešto bolje raspoloženje jer ste neke situacije uspeli da razrešite. U isto vreme do vas je došao jedan zanimljiv predlog kojeg ste voljni da razmotrite. Danas je pravo vreme da razgovarate sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam se dopada.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dosta bolje raspoloženje dobra je podloga da se I završi više od onoga što ste planirali. I sami ćete videti koliko će neke stvari ići bez opterećenja. Iskoristite ovaj dan ne samo za poslovnu, već I za ličnu tematiku sa emotivnim partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pravi je trenutak da na jasan način, pokažete nekome dokle sme da ide. Danas imate potrebnu odlučnost za sve, a druga strana vas neće doživeti kao nekoga ko pokušava da izazove raspravu. U emotivnim odnosima se osećate sigurno I zaštićeno.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Možete napraviti promene koje bi mogle doprineti boljem odvijanju poslova, a samim tim I vašem dobrom raspoloženju. Neke crne oblake ste sklonili I ponovo se osećate aktivno. Pravi je trenutak da jednoj osobi kažete kako se osećate.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vreme je da neke stvari ostavite I za sebe. Smatrate da ste doživeli neuspeh, ali to je subjektivno gledanje. Ništa nije toliko loše kao što to vama izgleda. Nepotrebno provocirate emotivnog partnera I svojim ponašanjima izazivate rasprave.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas imate volje da se posvetite poslu, spremniji ste da se aktivirate a organizovanost I koncentracija su na vrhuncu. Iskoristite ovo vreme da završite zaostatke. Bitno vam je da razgovarate sa voljenom osobom. Dobro je vreme za tako nešto.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dođu tako trenuci, dani kada baš sve ide kako treba. Dobro, možda I ne ide ali se vi osećate tako pozitivno da ste spremni da pređete I preko nesporazuma I lošijih situacija. Baš je pravo vreme za kontakt sa nekim ko vam se dopada.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Rešili ste da se  posvetite važnom dogovoru ili poslovnom sastanku. Krenućete sa pripremama, spremajući papirologiju I prolazeći kroz bitne stavke koje ne želite da propustite. Žar trenutka vas je u potpunosti obuzeo I danas vas niko ne može zaustaviti.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.