dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 17.12.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Teško ćete uklapati poslovne sa privatnim obavezama. Ako pokušavate da se usmerite na obe strane, verovatno ćete samo napraviti pometnju i sebi i drugima. Više će vam odgovarati da sa voljenom osobom provedete miran dan kod kuće.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Sigurno je da ste u prethodnim danima nešto vezano za poslovne obaveze otaljali, zaboravili, ili napravili veći propust. Sada ćete morati da ispravljate, i to pod pritiskom. Blaga nervoza u odnosu sa voljenom osobom, ne preterujte u nekim izjavama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Definitivno bi vam odgovaralo da uzmete slobodan dan. Poslovni segment će se pokazati kao mesto velikog truda a slabih rezultata. Mnogo bolja dešavanja vezana su za emotivni segment, jer će između vas i partnera biti naglašena strast i intenzivnost.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ako biste mogli da se odjednom nađete na pet strana, to bi baš bilo fino. Dan će biti ispunjen dešavanjima, da će vam dolaziti da pobegnete od svega. Ne dozvolite da vas ovaj tempo izbaci iz takta i da dovede do tenzičnih momenata sa partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vi biste da ovaj dan provedete u opuštenoj atmosferi, ali od tog nema ništa. Moraćete da žurite, da završavate sa nekim stvarima i ceo dan ćete biti pod pritiskom. Naći ćete vremena za emotivnog partnera ili za  izlazak – ali ćete biti prilično umorni.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Niste sigurni koliko ste uspeli da postignete ono što ste želeli u jednom dogovoru, jer nemate povratnu informaciju od strane osoba sa kojima ste bili u kontaktu. Možda previše očekujete. Neke informacije koje dolaze do vas o simpatiji ne moraju biti tačne.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Smatrate da je krajnje vreme da pokrenete neke situacije, ali nemojte biti iznenađeni ako ne uspete u svojim namerama. Lošiji odnosi sa autoritetima. Emotivno raspoloženje je na vrhuncu i uživaćete u svakom trenutku sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Shvatate da nemate dovoljno vremena da biste postigli sve ono na šta ste se obavezali. Pokušaćete da uradite ono što je u vašoj moći, ali ostalo će morati da čeka neki bolji trenutak. Moguće je nerazumevanje sa voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vi smatrate da ste dali sve od sebe po pitanju jednog dogovora ili saradnje i ne sviđa vam se što i dalje ne dobijate potvrdu od druge strane. Nerviranje ostavite za neku drugu priliku – dan je ispunjen povoljnim okolnostima, vezanim za polje emocija.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Iako ćete se truditi da sa kolegama imate korektan odnos, malo je verovatno da će ona prava komunikacija i dogovori postojati. Budite spremni da popustite po nekim pitanjima, i date za pravo voljenoj osobi. Ne morate uvek isterati svoje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Mogućnost da potrošite više novca nego što ste planirali. U trošadžijskom ste raspoloženju, i pare vam samo klize iz ruku. Dobro se presaberite. Neko sa kim ste skoro imali poznanstvo ili susret, aktivira se i poziva vas na još jedan izlazak.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Izgleda da danas vi i kolege pričate različitim jezicima. Postoji veliko nerazumevanje, mogućnosti za zabune i konfuziju. I u emotivnom segmentu nemojte zaključivati na prečac – itekako je moguće da se vi i voljena osoba niste razumeli dobro.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za speculaas kolač
Prethodni artikal
SPECULAAS KOLAČ

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.