dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 17.12.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ovnovi će danas biti u pokretu, veseli I dinamični. Ostvarićete kontakte sa zanimljivim ljudima, biti aktivni, flertovati I uživati u dešavanjima koja dan donosi. Ukoliko imate partnera – lep je dan za interesantne I opuštene priče.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas verovatno imate million obaveza koje morate obaviti, pa ćete veći deo prepodnevnih časova provesti “u akciji”. Ukoliko vas partner iritira ponašanjima ili postupcima – pokušajte da iskulirate I da ne pokvarite sebi dan.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U pokretu ste, u poslednjem trenutku menjate planove, dogovore I verovatno ćete  pokušavati da budete na više mesta u isto vreme. Partner je lepo raspoložen, pa je pravi trenutak za zajedničke aktivnosti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Današnji dan provedite u kontaktu sa osobama koje volite, ne žurite nigde, jer što više budete žurili, manje ćete uraditi. Zato, dajte sebi s vremena na vreme prostora da predahnete, ali i da se dobro odmorite. Intenzivno razmišljate o nekom koga dugo niste videli.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ako biste danas mogli na jedno sto strana odjednom da odete, to bi bilo više nego dobro. Sa svih strana imate pozive od onih koji bi hteli da budu u vašoj blizini. Polje društvenosti je vrlo aktivno, pa ukoliko ne bude moglo drugačije – bićete na društvenim mrežama.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

I vi ste danas „razvučeni“ na više strana, ali uglavnom po pitanju obaveza koje imate vezano za kuću, članove porodice ili po pitanju obećanja koje ste dali. Pa, bilo bi dobro da neka od njih i ispunite. Pomalo će vas ova nedelja umoriti, pa se potrudite da popodne odmorite od svega.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nema tu šta posebno da se priča – Vagama je ova nedelja vrlo aktivna po pitanju komunikacije, dogovora sa prijateljima, a ako ništa drugo – potrudićete se da makar neko vreme provedete u šetnji. Sa partnerom danas vodite zanimljive I podsticajne razgovore.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Sa ovolikom količinom energije koju trenutno nosite, možete da pomerite brda, pa ukoliko je ne budete izbacivali kroz aktivnost – verovatno će vas činiti razdražljivim I napornim okolini. Predlog je da je okrenete ka partneru I potrošite kroz strast.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vi hoćete na jednu stranu, vaši prijatelji ili emotivni partner hoće na drugu….stoji da ćete se malo razmimoilaziti u mišljenjima, ali postoji opcija da pronađete zajedničko rešenje I dogovorite se. Samo će neko morati da popusti….a rekla bih da ćete to biti vi.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pred vama je opušten dan u kojem ćete moći da se odmorite I napunite baterije. Jarčevima bi prijao I odlazak u prirodu ili makar duža šetnja. Potrebno vam je da rasteretite I misli a u tome vam može pomoći društvo I lepi momenti sa prijateljima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vodolije su danas baš u svom fazonu, opuštene, lepršave I u dobrom raspoloženju. Prijala bi vam I mentalna I fizička aktivnost, a ako ništa drugo – možete biti vrlo aktivni na društvenim mrežama. Lep dan za flertovanje I finu komunikaciju.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ribe će verovatno danas najviše želeti da svoje vreme posvete ukućanima I provedu dan u okviru porodice. Oni koje volite I koji vas vole donose vam dobro raspoloženje, opuštenost I mir. Skrenuće vam misli sa nekih stvari koje vas opterećuju.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA KOKTEL MIMOSA
Prethodni artikal
KOKTEL MIMOSA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.