dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 18.01.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Toliko intenzivno razmišljate o tome da neke stvari morate promeniti i kod sebe i u krugu u kojem se krećete, da ćete možda zaista uspeti i nešto konkretnije da uradite. Dobro je vreme da se vi i voljena osoba posvetite jedno drugom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Više ste spremni da se posvetite obavezama i verovatno je da vas očekuje i dosta kontakata i razgovora sa saradnicima ili kolegama. Partner je otvoren za vaše predloge i inicijativu – potrudite se da ulepšate dan jedno drugom.  

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Od vas se danas na poslu očekuje mnogo, a mislim da ćete uspeti da budete na visini zadatka. Moguće je da ćete biti mentalno iscrpljeni, ali ovo je uspešan dan po vas. Rešite problem sa partnerom, ne ostavljajte ga da prenoći.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dobro ste procenili jednu situaciju danas i postavili se na pravi način. Vrlo ste zadovoljni onim što ste postigli, a to je da vas drugi cene. Dan dobar za emotivne susrete, za uživanje sa voljenom osobom, ali i za upoznavanje nekog novog.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Stalo vam je samo do onoga što je vama prioritet i teško ćete se uklopiti u timski rad. Doduše, drugi su navikli da se povremeno ovako ponašate i malo je verovatno da će vam biti uzeto za zlo. Danas vam je jako bitno da odnosi sa partnerom funkcionišu skladno.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas dosta dobra i podsticajna energija tera Device da se više angažuju. Verovatno je da će vam dan proleteti u mnogobrojnim dešavanjima. Svesni ste da ste uradili ogromnu količinu posla i time ste zadovoljni. Dobri kontakti sa suprotnim polom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Poslovni segment vam donosi dobar podsticaj i želećete da se posvetite nekim pitanjima ili obavezama. Moguće je i da legne neka uplata ili dođu vesti o novcu kojeg čekate. Možete upoznati nekog ko će na vas ostaviti veliki utisak.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Uspeli ste da se stabilizujete i spremni ste da se posvetite onome što vam je važno. Poslovni i emotivni segment vas okupiraju i posvetićete im pažnju u jednakoj meri. Nesigurni ste da li da voljenoj osobi pokažete koliko vam je stalo do nje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vi ste uvek puni ideja i danas biste mogli dobiti želju i da ih podelite sa drugima. Ako to već imate nameru da radite, dobro razmislite kome možete dati svoje poverenje. Razmišljate da promenite nešto u svom pristupu voljenoj osobi.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Prijatelji i kolege su danas vaša velika podrška i možete se osloniti na njih. Ne samo to, kroz razgovor možete doći do zanimljivih informacija i predloga, možda i o nekim novim poslovima. Dobri odnosi sa emotivnim partnerom. Šanse i za novo poznanstvo.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Namećete svoje mišljenje i stavove drugima ali ne na loš način, već u tom smislu da vaše reči i ideje mogu naći put do zainteresovanih. Imate dobar nastup, delujete ubedljivo i sigurno u sebe. Zadovoljstvo u emotivnom segmentu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas je fino vreme da pokrenete sve ono što ste zamislili. Izašli ste iz najveće gužve i možete da se posvetite i drugim stvarima. Bilo bi lepo da u svoja planiranja za današnji dan uključite i više kontakta ili susret sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.