dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 18.01.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Jasno vam je da ne možete ostvariti ono što ste planirali i to će vas smoriti. Promenljivo raspoloženje onih sa kojima dolazite u kontakt. Smatrate da se voljena osoba ponaša previše opušteno i da ne vodi računa o svojim postupcima prema vama.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dan će vam proteći u rasipanju energije i trčanju sa jednog mesta na drugo. Mnogo truda, a malo postignutog – samo delimično ćete biti zadovoljni rezultatima.  Nije vam jasno zbog čega se voljena osoba povlači u sebe i zatvara za komunikaciju.  

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Imaćete osećaj da ste se bespotrebno trudili da napravite dogovor sa nekim osobama. Nikakvi konkretni rezultati za sada ne postoje. Budite strpljivi. U odnosu sa osobom koja vam se dopada kao da ne uspevate da pronađete prave reči.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Morate završiti obavezu kojoj se baš i ne radujete. Ako je u pitanju obećanje koje ste dali poslovnom saradniku, bolje to obavite odmah u prepodnevnim satima. Potrebno vam je da se opustite sa voljenom osobom, ali je zajedničkog vremena premalo.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dosta toga morate obaviti, sledi vam veliki broj kontakata, poziva, susreta. Na sve ovo, vaša energija baš i nije na vrhuncu, pa ćete veći deo otaljati. Ni u emotivnom delu niste zadovoljni – komunikacija se pokrenula sa partnerom, ali je to daleko od dobrog.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Na poslu rastrzanost i manjak vremena. Kao da je sve odjednom došlo na dnevni red. Pokušajte da se malo saberete i da rešavate stvari jednu po jednu. Sa voljenom osobom vam trenutno prijaju samo lake priče. Ne možete da se udubljujete u neke probleme.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Žalite se kako se saradnici ponašaju neodgovorno, dok sa druge strane – i vi pravite iste greške, samo što to ne želite da priznate. Pokušajte da izbalansirate odnos sa nekim ljudima. Malo flertujete sa jednom osobom, ali bez posebnog žara.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Stežu vas neke situacije na poslu, pokušavate da izađete iz svega ovoga, ali izgleda da će vam to danas teško polaziti za rukom. Previše dešavanja koja vam oduzimaju energiju. Neko pokušava da vas oraspoloži, ali to trenutno slabo funkcioniše.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ako se malo priberete i organizujete, možete uspeti da napravite dobre pomake u poslovnom segmentu. Prevazilazite neke probleme, polako ali sigurno. Za probleme u emotivnom delu potražićete savet prijatelja, jer sami ne znate kako da se postavite.  

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Previše vas neke situacije opterećuju, a najviše iz razloga što ne možete ništa da uradite, već morate da čekate. Ne volite kada stvari zavise od drugih. Danas ne kočite i ne sputavajte sebe – dobar je momenat da pokrenete komunikaciju sa simpatijom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Iako ste bukvalno na ivici snaga, uspevate da završite sve ono što ste planirali na vreme. Brinete se zbog promenljivih I nestabilnih finansijskih priliva. Prema partneru se ponašate sa oscilacijama – čas blago i nežno, čas vrlo zahtevno.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Jako vam smeta odnos nadređenih prema vama, ali pokušavate da se suzdržite i ne pokažete nezadovoljstvo. Trudićete se da balansirate. Veliki premor i gubitak energije, pa ćete verovatno malo moći da se posvetite emotivnom životu.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.