dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 18.02.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas vas je lako iznervirati – ali isto tako – danas vam je lako I da se pokrenete I negativnu energiju pretvorite u pravu akciju. Dan koji može doneti velike promene I preokrete. Komunikacija sa emotivnim partnerom nije sjajna. Posvetite više vremena osobi koju volite.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Nešto sporije odvijanje situacija u poslovnom segmentu u prvom delu dana, ali već popodnevni sati mogu doneti pozitivna iznenađenja. U odnosu sa voljenom osobom se povremeno provlači napetost, ali i intenzitet. Ovo bi najbolje bilo iskoristiti kroz zajednički izlazak i aktivnost.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Potrebno je da danas budete ozbiljni i odgovorni i da se posvetite obavezama koje imate. Moguće je da šefovi danas obraćaju posebnu pažnju na vas, pa se potrudite da ne dobijete kritiku. Iako postoji velika želja za susretom, moguće je da nećete ostvariti pravi dogovor sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Zaista se trudite da se uklopite ne samo u poslovne okolnosti, već i u komunikaciji sa kolegama i saradnicima. Unesite dozu ozbiljnosti i odgovornosti u sve ono što radite. Partner ili simpatija vas mogu iznenaditi svojom inicijativom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Morate da obavite poslovne obaveze koje vam baš i nisu mile, ali ste svesni da ih više ne možete odlagati i gurati pod tepih. Imate više snage nego što mislite i ovo relativno lako možete završiti. Dan je dobar da pokrenete i neka bitna pitanja sa emotivnim partnerom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Vaše je raspoloženje dobro i pored mora obaveza i nezgodnih situacija koje su itekako danas prisutne u poslovnom segmentu. Potrudite se da pronađete balans – ne žurite da ne biste napravili greške. Dan je odličan za emotivna pitanja, samo se klonite preteranih reakcija.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Sa nestrpljenjem čekate da se neka situacije pokrenu. Svesni ste da okolnosti idu u vašu korist, ali vas jako nervira što se sve ovo ne odvija brže. Ipak, sigurni ste da je rešenje koje očekujete pitanje dana. Opuštate se sve više u kontaktu sa jednom osobom i vaša je komunikacija intenzivnija.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nemojte tokom dana verovati mnogo obećanjima drugih. Više je nego verovatno da neće biti ispunjena. Ostaje vam da se oslonite samo na sebe. Dogovor sa voljenom osobom će verovatno morati da bude odložen zbog obaveza druge strane. Provedite vreme sa prijateljima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Potrebno je više opreza u svakoj vrsti dogovora. Preispitajte sve ono što radite, jer je moguće napraviti grešku ili ne obratiti pažnju na neki bitan detalj. U odnosu sa voljenom osobom osećate neispunjenost i nezadovoljstvo. Partnerova inicijativa izostaje i to vam smeta.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Odnos sa nadređenima danas može povremeno klackati, i bilo bi dobro da ovde pokušate da balansirate. Neke vam situacije idu na ruku i možete dobiti potvrdan odgovor ili informacije koje očekujete. Sa jednom osobom stoji povremena komunikacija, što vama trenutno nije dovoljno.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Možete da se nervirate ali  tempo događaja je danas takav da bi bilo najbolje da se prihvatite posla, a ne da razmišljate o tome kako biste voleli nešto drugačije. Dan odličan za sve vrste planova sa emotivnim partnerom. Možda će vam biti potrebno vremena da se usaglasite, ali hoćete.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Sve vezano za finansijski segment vas danas stresira i nervira. Nema potrebe – krenite mirno sa rešavanjem problema, jedan po jedan. Naglašene strasti u odnosu sa voljenom osobom. Takođe – dobar dan za susrete sa prijateljima i izlazak.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.