dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 18.02.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas će se pokrenuti sva pitanja vezana za vaše poslovne, ali I emotivne odnose I saradnje. Uspevate da sredite neke loše situacije koje su aktuelne, ali znajte da će vam biti potrebno dosta strpljivosti I razumevanja za one preko puta vas.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dešavanja ne idu na ruku vašim planovima. Vaš trud je neosporan, ali je moguće da ćete se suočiti sa okolnostima koje su prilično zahtevne. Ipak, ne odustajte. U toku ovog dana postoji šansa za sređivanje makar nekih pitanja na poslu i u ljubavi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nije vreme ni za kakve rizične poteze u poslovnom segmentu, ali ni po pitanjima finansija. Ukoliko očekujete podršku od nekog, moguće je da će ona izostati. Ne oslanjajte se naročito na druge, jer će njihova pomoć biti polovična. Nesporazumi sa partnerom.  

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas drugi očekuju da rešavate njihove probleme. Prionućete na posao, ali znajte da su pred vama zahtevni momenti. Partner pokazuje ljubomoru I posesivnost, iako nema osnovanog razloga za to. Budite korektni, čak I ako to druga strana ne zaslužuje.  

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dan je po vas prilično dobar jer ste smireni i spremni da rešavate sve situacije koje vam dolaze. Biće problematike u odnosu sa kolegama, jer drugi nisu korektni kao vi. Ne oslanjajte se mnogo na dogovore sa partnerom, jer su podložni promenama.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Još uvek vučete nervozu iz prethodnog dana, ali kako vreme bude odmicalo bićete sve stabilniji i više fokusirani na ono što radite. Ukoliko očekujete da vas neko ispoštuje po pitanju duga – male su šanse za to. Emotivno – neusklađenost sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ide vam jedan aktivan i dešavanjima ispunjen dan. Dobro raspoloženje i komunikativnost sa saradnicima, ali to ne znači da ćete lako rešavati sve situacije osim ako budete spremni na velike kompromise. Emotivno – veliki unutrašnji pritisak.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas će vam se učiniti da ne postoji teorijska šansa da problematiku koja je pokrenuta u prethodnim danima rešite. Ovo su pre vaši strahovi I nesigurnost nego realno stanje  – videćete da ćete ipak sve privesti kraju. Velika strast sa voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Promenljivo raspoloženje, ali dobar elan za rad i poslovne kontakte. Ipak, biće nešto teže doći do pravih, konkretnih dogovora. Smatrate da su oni preko puta vas nerazumni I komplikovani, a to u ovom slučaju važi I za vaše voljeno biće.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Odnos sa autoritetima I šefovima nije baš najbolji, pa izbegavajte da dolazite u situacije u kojima morate da se ubeđujete sa njima. Moguće je da ste u pravu po svim pitanjima, ali to ne znači da ćete isterati pravdu. Isto važi I za kontakt sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Postaviće se prepreke vašim planovima I ciljevima, ali one nisu nerešive. Ne odustajte čim se suočite sa prvim okolnostima koje su nepovoljne po vas. Odnos sa partnerom je vrlo korektan, iskoristite dan da pokrenete pitanja koja su vam bitna.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dan je za posao dobar, mada ćete se vi ličn, osećati pomalo „izduvano“ i slomljeno svim dešavanjima. Imaćete osećaj da vas oni koji rade sa vama ne razumeju, i verovatno niste daleko od istine. Sa voljenom osobom čudna komunikacija, zbunjeni ste.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.