dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 18.04.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Lako je danas doći do rešenja, naročito za probleme u emotivnom segmentu. Možete pokrenuti voljenu osobu, razgovarati sa njom, naći načine da I sebi I drugoj strani maksimalno ulepšate ovaj dan. Pokušajte da se opustite I da uživate.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Trazitni Mesec u vašem polju prijatelja, provoda, zabave – najviše će vas tokom dana vući u kontakte sa društvom. Imaćete potrebu da se više povežete sa onima koji su vam bliski i sa kojima volite da se smejete i budete opušteni.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Umećete danas da pronađete pravi način da nekim osobama koje vas interesuju, ili pak emotivnom partneru, priđete I ostvarite dobar kontakt I komunikaciju. Ukoliko ste sami – flertovanje sa više osoba. Uživate u dešavanjima.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Tranzitni Mesec u polju planova daje vam šansu da ostvarite nešto o čemu ste danima razmišljali. Odlično ćete biti raspoloženi tokom celog dana I ovo vreme biste trebali da iskoristite I da maksimalno pokrenete I popravite odnos sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas možete pokrenuti promene koje vas interesuju, bilo da je to vezano za poslovni ili emotivni segment. Pravi je momenat da se poradi na muško – ženskim odnosima. Dobra komunikacija, velika strast, uzbudljivi i inspirativni trenuci. 

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Tranzitni Mesec u polju ozbiljnih emotivnih partnerstava, ali I ljudi sa kojima dolazite u kontakt daje vam danas veliku priliku da odnose koji su vam bitni sredite. To će povremeno biti zahtevan zadatak, ali ga možete završiti više nego uspešno.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ne dozvolite nekim povremenim nesigurnostima ili padovima raspoloženja da vam pokvare ovako lep dan koji je pred vama. Imate odlične mogućnosti da budete u dobrom kontaktu I sa voljenom osobom, ali I sa prijateljima I članovima porodice.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ovo može biti skoro pa savršen dan za vas. Tranzitni Mesec u polju ljubavi, zabave, kreativnosti, dobrog raspoloženja I životnih radosti doneće vam podsticajne momente I dobre kontakte sa drugima. Moći ćete da pokažete svu toplotu, harizmatičnost I energiju svoje ličnosti.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Polje doma I porodice je naglašeno tranzitnim Mesecom I danas bi bio odličan trenutak da se više posvetite ovim svojim relacijama. Možete napraviti velike pozitivne promene, ukoliko se samo malo potrudite. Pokrenite pitanja koja vas muče.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Polje pokreta, dogovora, komunikacije, kontakata sa drugima u vašoj okolini – naglašeno je tranzitnim Mesecom. Pravi momenat da se angažujete prema partneru ili osobi koja vas jako privlači. Uzbudljiva dešavanja vezana za segment emocija.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas je kod vas najviše naglašeno sve ono što se vezuje za emotivne relacije. Potrudite se da provedete dan sa voljenom osobom ili se angažujte oko simpatije. Bićete jako zadovoljni dešavanjima koja pokrenete.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Tranzitni Mesec u vašem polju ličnosti daje vam dobro raspoloženje, ali I odmerenost I osećaj za trenutak. Možete danas napraviti velike pomake, naročito u odnosima sa osobama koje su vam bitne, jer umete da se postavite na pravi način.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 27.01.2021.