dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 18.04.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Mogućnost za greške  I nerviranje zbog njih jer ste nefokusirani i bez koncentracije. Budite strpljiviji sa saradnicima. Neke dileme stoje pred vama u emotivnom segmentu. Ne odlučujte na brzinu, nije sve tako kao što izgleda.  

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Može vam se ponuditi nešto što do sada niste radili, a što vam otvara mogućnost promena kojima težite. Odlična kreativnost I ideje. Partner ne može trenutno da prati vaš tempo.  Bolje razumevanje imate sa prijateljima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Razmišljate o nečijim rečima jer niste sigurni u iskrenost ove osobe. Budite obazrivi, pogotovo ako je neka vrsta finansijskog rizika u pitanju. Imate osećaj da emotivni partner nije u potpunosti iskren. Nesporazumi u komunikaciji.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Poslovno okruženje može biti mesto grešaka i sitnijih trzavica sa kolegama. Ne dozvolite da vas izbace iz takta. Iako imate osećaj da vas emotivni partner ne razume, potrudite se da ne unosite tenziju u vašu komunikaciju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Događaju se promene sa kojima ne znate trenutno kako da se nosite. Ne budite impulsivni, već pokušajte da im se prilagodite. Ono što želite nije u skladu sa onim što dobijate u svojim emotivnim vezama. Nesigurni ste.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Niti ste vi u posebnom raspoloženju za posao, niti imate podsticaj da se aktivirate po pitanju obaveza koje su se nagomilale. Romantično ste raspoloženi i prijaće vam komunikacija i susret sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pozitivne informacije stižu do vas. Mogu biti vezane za novu poslovnu ponudu ili za finansije. Imate problem da se uklopite sa nekim sa kim od skora sarađujete. Mnogo razmišljate o osobi iz vaše emotivne prošlosti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Iako ćete smatrati da ne možete da završite ono na šta ste se obavezali, popodnevni časovi vam donose energiju i fokusiranost na posao. Frustrira vas što se ne dešava nikakav konkretniji pomak sa osobom za koju ste zainteresovani.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Potencijalni problem koji može pokvariti vaše planove. Nesigurni ste da li ćete uspeti da prevaziđete prepreke koje su se pojavile. Smirujete sebe i ne želite da pokažete da ste povređeni postupcima partnera.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Tokom podnevnih sati pružiće vam se prilika za komunikaciju ili susret sa osobom koju već neko vreme priželjkujete za poslovnog saradnika. Zadovoljni ste dešavanjima između vas i emotivnog partnera i imate planove za večeras.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Imate veliku pomoć od strane kolega. Ne ustručavajte se, pitajte za savet ukoliko vam je potreban. Nema potrebe da kalkulišete u emotivnom segmentu, voljena osoba je spremna da vam izađe u susret po nekim pitanjima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Imate osećaj da čekate mnogo duže nego što je to potrebno na rešenje nekih situacija u poslovnom segmentu. Imali emotivnog partnera ili ne, danas se osećate nesigurno i distancirano. Potrebno vam je da se osetite voljeno i zaštićeno.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.