dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 18.06.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Definitivno će vam biti potrebni čelični živci I mnogo takta da biste se uskladili sa onima sa kojima danas dolazite u kontakt. Imajte uvek na pameti svoje interese. Dan je dobar da sa voljenom osobom ostvarite jedno mirno popodne, opustite se I uživajte.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ostvarujete veliki uticaj na osobe sa kojima danas sarađujete. Mogućnost da neke situacije, koje su bile u zastoju, preokrenete u svoju korist. Nemate baš uvek razumevanja za voljenu osobu, ali ona je sama kriva za to – kao da vas namerno provocira.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas budite jako fokusirani na ono što morate uraditi, da ne bi došlo do grešaka I propusta. Pažnja vam je rasuta I teško vam je da se skoncentrišete na obaveze. Sa voljenom osobom, I pored nešto hladnijeg početka, dan može završiti kako treba….

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Umete da nađete pravu meru u komunikaciji sa saradnicima koji su teški za dogovor. Ipak, uspevate da svoje nezadovoljstvo prikrijete. U kontaktu sa voljenom osobom izbegavajte teške teme – samo se usredsredite na emociju, zajedništvo, uživanje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Znate da nekim osobama morate da se prilagodite, I zaista ćete pokušavati da ostvarite skladan kontakt. Moguć je poslovni sastanak, oko čijeg ugovaranja je neko posredovao. Sa partnerom najbolje trenutno funkcionišete kroz strast, pa idite u tom pravcu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Moguće je da ste zaboravili na obavezu ili obećanje koje ste dali, pa ćete sada požuriti da ovo obavite. Želite da ostavite dobar utisak. Poznanstvo preko prijatelja ili poznanika – osoba vam se dopada, ali ona baš I ne odgovara na vaše flertovanje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Malo ste zabrinuti zbog sporog odvijanja dogovora I čini vam se da što se više trudite, realizacija se više prolongira. Ne budite napeti. Prećutkujete neke stvari partneru, a itekako vam smetaju. Možda bi bilo bolje da progovorite I otvorite se.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Moraćete planove da prilagođavate trenutnim situacijama, ali ste u ovom momentu fleksibilni I radi da se usaglasite sa okolnostima koje su prisutne. Imate osećaj da vam partner uskraćuje svoje prisustvo I nežnost. Pokušaćete da popravite odnos sa njim.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Možete imati skladnu komunikaciju čak I sa kolegama sa kojima se baš I ne slažete uvek, ali ćete morati da “spustite loptu”. Nemojte se povući u tišinu I distancirati od svih. Ovo naročito važi za vaše emotivne relacije – potrebna je komunikacija sa partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neki ljudi će vas nazivati tvrdoglavim I zahtevnim, ali vi smatrate da ste u pravu I nećete želeti da menjate stavove. Ipak, kada je emotivni partner u pitanju, možda biste mogli da razmislite da na ovaj način udaljavate od sebe osobu sa kojom ste…

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Niste zadovoljni rezultatima koje ste postigli, iako vam svi govore da ste napravili pravi pomak. Jednostavno, u vašim očima to ne izgleda onako kako biste vi želeli. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe, da razbije tmurnu I dosadnu svakodnevicu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Tokom ovog dana dolaze na dnevni red samo obaveze u kojima ne uživate ili od kojih se prosto “naježite”. Šta da se radi – obavite I njih najbolje što znate. Danas možete biti posebno raspoloženi za ljubav I za razmenu nežnosti sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

RECEPT ZA SMOOTHIE SA LUBENICOM
Prethodni artikal
SMOOTHIE SA LUBENICOM

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.