dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 18.07.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neizvesnost, nedefinisanost, nesigurnost – cela paleta loših osećanja koja se vezuju za neke situacije na poslu i koja će vas danas zaokupljati. Imaćete želju da pobegnete I da se sklonite od svih. Osetljiviji ste nego što mislite I parnerove reči ili postupci vas mogu povrediti.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neke stvari ste uspeli da odradite na vreme I sada sa zadovoljstvom posmatrate kako drugi žure pokušavajući da vas stignu. Vi ćete se okrenuti komunikaciji I pokušati da ugovorite jedan susret koji vam je bitan. Priča sa simpatijom se pokreće intenzivnije nego do sada.  

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pokušali ste da napravite šemu rada I da se organizujete, ali shvatate da su to bile samo vaše uzaludne nade. Neko suptilno pokušava da vam objasni gde ste pogrešili, ali vi ne obraćate mnogo pažnje na to. Niste fokusirani ni u odnosu sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Jedan problem ste rešili ali ih je ostalo još dosta koji čekaju vaše angažovanje. Sa žaljenjem shvatate da ćete morati da promenite planove koje ste imali za popodne. Tek u večernjim satima moći ćete da se posvetite sebi i kontaktu sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas vas čeka nešto smireniji dan, ali daleko od toga da ćete biti spokojni. Sređujete zaostatke, sve vreme se boreći sa tvrdoglavim ljudima koji neće da vas saslušaju I private neke predloge. Jedva ćete čekati da odete kući I da zaboravite na sve. Najbolje sa dragim osobama Ili partnerom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Niste sigurni da li postupate ispravno u jednoj poslovnoj situaciji, ali ćete se uporno držati svojih stavova. Pre nego što odreagujete, proverite da li ste dobro razumeli informacije koje su stigle do vas. Dan je jedino dobar za emotivne susrete, ali tek u kasnijim večernjim satima.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neke osobe koje su vam važne jesu na vašoj strani, ali vi I dalje ne vidite rešenje situacije koja vam je poslovno bitna. Nemate strpljenja i želite da rešite sve sad i odmah, ali to neće moći da ide tako. Poslovne obaveze vam oduzimaju vreme I partnerski odnosi mogu trpeti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Rešili ste da u potpunosti zanemarite sve ono što je vezano za posao I da pustite da se situacije reše same od sebe. Ne želite više da gubite živce. Emocije koje u vama bujaju sve više pokušavate da potisnete, jer ne želite da se otvorite….još uvek.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas je vreme da posvetite sebe porodici. Moguće je da se treba odraditi veći posao gde će se zahtevati vaše angažovanje. Uvek volite da budete na usluzi osobama koje su vam drage, ali će sve ovo verovatno poremetiti vaše planove za izlazak.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Smatrate da ste apsolutno u pravu po jednom pitanju I ne želite čak ni zbog dobrih kolegijalnih odnosa da popustite. U poznanstvu sa nekom novom osobom trudićete se da ostavite dobar utisak. Ne može da se porekne da ste zainteresovani.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ako danas imate poslovnih obaveza, čuvajte se da ne napravite greške, jer će odmah biti primećene a vi prozvani od strane nadređenih. I nije vam koncentracija na najvišem nivou, pa se bolje posvetite redovnim obavezama koje radite mehanički. Zato je dobar dan za sva emotivna pitanja.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Velike promene raspoloženja I ljudima oko vas će biti teško da vas “pohvataju” I razumeju. Ni vi sami niste siguri šta se dešava, u jednom trenutku ste jako dobro raspoloženi I duhoviti, u drugom se nervirate . Partner može biti zabrinut I smatrati da je on kriv za ove oscilacije.  

Izvor :link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 14.01.2021.