dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 18.07.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nemate nikakvog razloga da upadate u mračna razmišljanja i da se povučete u sebe. Umesto toga – pravac na susret sa prijateljima, koji vam itekako mogu ulepšati ovaj dan. Potrebno vam je da budete okruženi ljudima koji vas vole i cene.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas je jako naglašeno vaše polje javnosti, kontakata sa drugima. Bilo bi dobro da posvetite vreme onima sa kojima se niste videli dugo, da obnovite komunikaciju i drugarstvo. Kontakti sa suprotnim polom se mogu pokazati kao vrlo inspirativni.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas ćete želeti da provedete veći deo vremena van kuće, ali vas kontakti sa porodicom i obaveze koje imate prema njima mogu delimično zakočiti. Ipak, jedan deo dana izdvojte za  kontakt sa ljudima koji vam donose veliko raspoloženje i zadovoljstvo.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Energija ovog dana vam odgovara, čini da ste raspoloženi za kontakt sa drugima, ali i da ste puni planova i ideja kako da provedete slobodno vreme. Najbolje ćete se osećati ako sa grupom prijatelja zajedno izađete. Flertovanje, dobro raspoloženje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Osećate veliku želju da napravite značajne promene u svojim porodičnim relacijama i pokušaćete da poboljšate situaciju i ispravite eventualne greške i propuste prema ljudima koje volite. Odlično raspoloženje, entuzijazam, duhovitost.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Naglašeno polje pokreta, komunikacije, dogovora danas će baciti fokus na ljude koje volite. Spremni ste da im se posvetite, pa čak i da neke svoje obaveze gurnete na stranu, da biste proveli više vremena sa njima. Mogućnost za izlazak sa voljenom osobom ili simpatijom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ne morate baš i danas razmišljati o obavezama koje niste završili. Bolje je da se okrenete svojim prijateljima koji nestrpljivo očekuju da vas vide. Neophodno je da se promrdate – izađite sa društvom. Odlično ćete se provesti. Dan se još može pokazati kao dobar za vas.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Škorpije danas žele da uživaju. Jednostavno, danas nećete da razmišljate o ozbiljnim stvarima, o problemima, o teškoćama….želite da budete u dobrom društvu, okruženi veselim i nasmejanim licima. A o svemu onome što vas opterećuje, razmišljaćete drugi put…

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Strelčevi danas mogu biti u velikom iskušenju da se zavuku u kuću i da ne maknu odatle. Ovo dolazi u obzir jedino ako imate nameru da pozovete prijatelje ili neke drage osobe da vam se pridruže. Nemojte biti sami, potrebno vam je da budete okruženi ljudima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Na koju ćete vi tačno stranu od tih pet koje ste isplanirali, to ćete tek videti. U nekom momentu ćete shvatiti da su vaši planovi za ovaj dan bili previše ambiciozni i da ne postoji šansa da ostvarite sve. Moraćete drugačije da se organizujete.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ako već idete u provod, izlazak – nemojte se opterećivati nekim nebitnim sitnicama. Na prvom mestu bi trebalo da vam bude da se opustite i rasteretite, jer ste previše dugo “stisnuti” . Gledajte na život sa lepše i vedrije strane.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju planova I vi biste da ga maksimalno iskoristite. U suštini – hoćete na jedno dvanaest strana odjednom, ako je to ikako moguće. U svakom slučaju, raspoloženje vam je više nego dobro i šta god da odlučite i gde god da odete, provešćete se odlično.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

KOKTEL TEQUILA SUNRISE
Prethodni artikal
KOKTEL TEQUILA SUNRISE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.