dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 18.07.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Situacija u poslovnom segmentu samo na prvi pogled izgleda mirno. Očas posla se sve može pokrenuti, i to brže nego što ste mislili. U emotivnim vezama stoji napetost. Ne reagujte na sitnice, usmerite ovu jaku energiju ka strasti.  

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Sačuvajte prisebnost, mada će vas neke poslovne situacije zaista izbacivati iz takta. Problem vam je da se uklopite, ali je to u ovom momentu najbolje po vas. Smatrate da ponašanje voljene osobe prema vama nije ni malo korektno.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pokušavate da ne odreagujete u nekim poslovnim situacijama. Poslovno okruženje je napeto i za vas bi bilo najbolje da se povučete i izbegnete ubeđivanja i natezanja. Emotivniji ste nego inače i mogu vas pogađati sitnice.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Nove poslovne situacije koje se dešavaju oko vas unose vam nervozu. Nemojte se bojati promena, prihvatite ih, na taj način ćete mirnije proći kroz ovaj dan. Vi i partner ne uspevate da prevaziđete neku problematiku u odnosu.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Uspevate da jednostavnije nego što ste mislili prevaziđete napetije situacije u poslovnom okruženju. Navukli ste osmeh na lice i vodite svoju politiku, što je i najbolje. Voljena osoba vam može, sa pravom, prebaciti da je zanemarujete.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Rešili ste da ćete staviti tačku na neke obaveze i u potpunosti ste usmereni na njih. Ne računajte na podršku ljudi oko sebe, jer su preokupirani svojom problematikom. Iznenađenje od strane voljene osobe jako će vas obradovati.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Napravili ste planove, ali ćete teško uspeti da ostvarite bilo šta od njih. Iznenadni preokreti u poslovnom segmentu odvući će vas na drugu stranu. Na neka partnerova ponašanja više ne možete da ne obraćate pažnju.  

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neko sa strane se umešao u vaše planove i pokvario ih i sada pokušavate da se ponovo organizujete, što će ići dosta teško. Ne unosite nervozu u svoje poslovno okruženje. Neka ponašanja emotivnog partnera vam smetaju, smatrate da preteruje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Obaveze koje ste prihvatili vam odgovaraju i radujete se novim počecima. Međutim, nećete uspeti da ovo završite na lagan način, jer vam dosta toga iz okruženja odvlači pažnju. Potrebno je više koncentracije. Emotivno promenljivo.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Postoje razgovori sa partnerima oko kojih želite da se potrudite i posvetite im pažnju. Imajte vere u svoje sposobnosti, budite na visini zadatka. Divna komunikacija sa nekim preko poslovnog segmenta donosi vam osmeh na lice i zadovoljstvo.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Situacije se dešavaju brzo i van vaše kontrole.  Ne budite nervozni, možete izvući najbolje iz svega ovoga, ako budete reagovali na pravi način. Blago ste uznemireni jer smatrate da se voljena osoba ponaša drugačije nego inače.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vi ćete biti korektni prema saradnicima, ali to ne možemo reći i za drugu stranu. Moguće je da neko neće ispuniti obaveze ili obećanja prema vama. U drugom delu dana je moguća jaka komunikacija sa nekim ko vam je vrlo interesantan.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA GRČKU MUSAKU
Prethodni artikal
GRČKA MUSAKA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.