dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 18.08.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem polju zabave, provoda, ljubavi, dece, sporta, talenata. Ulazite u novu fazu u kojoj će doći do velikih promena u ovim segmentima, a vaša inicijativa će biti presudna. Tokom ovog dana sledi vam dobro raspoloženje I mnogobrojna dešavanja.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Današnji mlad Mesec zahvatiće vaše polje doma, porodice, privatnih poslova, roditelja. Ulazite u fazu u kojoj će doći do promena u ovim segmentima. Ideje koje se dugo krčkaju u vašoj glavi mogu otpočeti sa realizacijom. Danas je moguća neka manja šteta ili nervoza u domu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem polju komunikacije, pokreta, komšiluka, braće i sestara, kraćih putovanja. Ulazite u fazu u kojoj će doći do značajnih dešavanja u ovim segmentima. Danas su moguće neprilike sa telefonima i računarima, nesporazumi u komunikaciji.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Današnji mlad Mesec u vašem je polju finansija , ličnih vrednosti. Ulazite u fazu u kojoj će doći do velikih preokreta u ovim segmentima. Tokom današnjeg dana možete imati manji finansijski gubitak, a oni „srećnici“ – mogu ovog dana neočekivano zaraditi.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem znaku i polju ličnosti. Ulazite u fazu u kojoj će promena vaših stavova, ponašanja i načina funkcionisanja doneti promene u onim segmentima na koje se usmerite. Tokom ovog dana mogući manji problemi sa zdravljem, naročito pritiskom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem polju tajni, podsvesti, neprijatelja, dalekog inostranstva. Ulazite u fazu u kojoj ćete biti u mogućnosti da pokrenete svoje planove. Danas – moguće promene raspoloženja, zabrinutost, mentalni pritisak.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem polju prijatelja, kontakata, veza, budućnosti. Ulazite u novu životnu fazu u kojoj će doći do velikih promena u ovim segmentima. Danas možete ostvariti značajna nova poznanstva.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem polju pozicije, karijere. Ulazite u novu životnu fazu u kojoj će sve ono što se vezuje za posao krenuti ubrzanim tokom napred. Tokom ovog dana stoje vam jaki kontakti sa osobama koje mogu biti važne za vašu poslovnu budućnost.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem polju obrazovanja, inostranstva, životne filozofije, ekspanzije. Ulazite u novu životnu fazu u kojoj će doći do velikih promena u ovim segmentima. Tokom ovog dana moguć je odlazak na put, na godišnji odmor ili makar planiranje putovanja.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem polju kriza, promena, novca od drugih ljudi. Ulazite u novu životnu fazu u kojoj će doći do velikih promena u ovim segmentima. Tokom ovog dana, vodite računa o novcu, možete ga izgubiti ili uložiti u nešto neisplativo. Delajte mudro i obazrivo.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem polju ozbiljnih emotivnih i poslovnih partnerstava. Ulazite u novu životnu fazu u kojoj je moguće ostvarenje jakih emotivnih ili poslovnih veza. Tokom ovog dana imate priliv velike energije i značajne kontakte.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Današnji mlad Mesec dešava se u vašem polju poslovne svakodnevice, odgovornosti, obaveza, životnih navika, zdravlja. Ulazite u novu životnu fazu u kojoj će doći do velikih promena u ovim segmentima. Tokom ovog dana – moguće napete situacije sa kolegama, dosta obaveza.  

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Prethodni artikal
TIRAMISU SA JAGODAMA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 08.10.2020.