dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 18.08.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Želite da jednu osobu pridobijete za svoje planove. Dugo ćete razgovarati ali konačna odluka druge strane ne može biti u toku dana. Budite uvereni da ste ostavili veliki utisak na nju. Emotivni partner vas pritiska na nešto što vi ne želite.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas možete dobiti informacije koje će vas iznenaditi. Niste sigurni da li da verujete u to, pogotovo što su povoljne po vas. Bojite se da se ne poradujete unapred, a posle razočarate. U emotivnom delu komunikacija sa više osoba. Flertovanje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dan kreće prilično dobro već od jutra, a tako će se nastaviti i na dalje. Dobili ste čvrsto obećanje za neke stvari, mada vam je odmah nagovešteno da realizacija posla kojem se nadate ne može biti u ovom trenutku. Veliko razumevanje i podrška sa partnerove strane.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Vrlo je moguće da ćete baš danas dobiti pozitivne informacije ili poziv na bitan razgovor sa poslovnim saradnikom. U svakom slučaju, danas dosta dobre vesti dolaze do vas, pa će vas obradovati i nešto što vam voljena osoba saopštava.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Svesni ste da su pojedini poslovni partneri ili kolege neiskreni u svojim postupcima ili namerama prema vama. I pored ovoga, trudite se da budete maksimalno korektni, jer vam je ova saradnja neophodna. Opterećeni ste emotivnim nedoumicama.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas se generalno osećate dobro. Psihički pritisak na vas jeste dosta jak, ali I pored toga na poslu funkcionišete savršeno. Neke okolnosti vam potpuno neplanirano idu na ruku. Stabilan dan u emotivnim relacijama. Razumete se I podržavate.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Poslovni partneri pokušavaju da izvrdaju neke dogovore, vi se kod nadređenih izvlačite za neke propuste koje ste napravili…sve u svemu, jedva ćete čekati da završite sa poslom. U emotivnom segmentu neke stvari pokušavate da sakrijete od voljene osobe.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Obratite pažnju da vas neko ne prevari ili da vi ne napravite veću grešku. Bilo koju vrstu dogovora ne uzimajte zdravo za gotovo, već budie maksimalno skoncentrisani. U emotivnom delu, nešto što sakrivate od partnera može biti otkriveno.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Shvatate da je neke osobe najbolje pustiti, a vi se distancirajte i ne uplićite se u rasprave. Današnji dan može doneti preseke, pa se bar potrudite da ih vi ne isprovocirate. Nezgodan dan i za emotivne odnose, jer će se mešati ljubav sa isključivošću i ljubomorom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pratite dešavanja u poslovnom okruženju sa pažnjom, ali vi lično nemate razloga za brigu. Koliko god neke situacije bile komplikovane,neće se odraziti na vas. U emotivnom delu vreme je da sa emotivnim partnerom otvoreno razgovarate o svom odnosu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Možda baš danas nećete uspeti da ostvarite ono što želite, ali ćete dobiti čvrste garancije i obećanja. Neko od vas zahteva da sačekate svoj trenutak i ne možete uraditi ništa drugo, nego se prikloniti ovoj odluci. U krugu prijatelja jedna osoba će vas zainteresovati i privući.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Istina je da ste umorni od velike količine posla koju ste preuzeli, ali na vašoj strani su sada i istrajnost i strpljenje, pa očekujte da sve uspevate da završite na vreme. Možete biti malo prodrmani postupkom voljene osobe, ali ste spremni da pređete preko ovoga.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.