dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 18.09.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas ste na visini zadatka I pred vama je izvesno vrlo uspešan poslovni dan. Dobar odnos sa poslovnim partnerima I saradnicima, mogućnost postizanja dobrih dogovora. Emotivni partner će pokazati više inicijative I spremnosti za lepe zajedničke trenutke.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Baš onda kada vi niste specijalno zainteresovani za posao ispada da ćete imati najviše obaveza I najviše morati da se angažujete I potrudite. Bolje se organizujte da biste obavili sve što se od vas očekuje. Prilično ste emotivno uzdrmani, ne možete da izbacite neke situacije iz glave.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dan kao stvoren za vas. Sve vam ide lako od ruke pa sada ne treba samo uživati, već naprotiv – pokrenuti se I imati inicijativu u poslovnom segmentu po svim pitanjima koja su vam od važnosti. I emotivno ovo može biti vrlo podsticajan dan – sve ide onako kako ste zamislili.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Vi ćete se truditi da budete korektni prema onima sa kojima ste danas u kontaktu, ali izgleda da oni neće biti korektni prema vama. Zato vam, na žalost – danas stoji više stresa nego inače. Sa voljenom osobom ćete imati razgovor, čijim krajnjim rezultatom možda nećete biti zadovoljni.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vi ste danas brzi, dešavanja oko vas su brza I sve se smenjuje kao na traci. No, bitno je da ova brza dešavanja neće doneti negativne, već pozitivne uticaje na vaš poslovni život. Imate neke nedoumice po pitanju emotivnog partnera. Neka vreme ovo reši.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Nije vam jasno – sve ste odradili kako treba, toga ste apsolutno svesni – ali pravih rezultata, bar u onom finansijskom smislu još uvek nema. Moraćete da budete još malo strpljivi. Neka ponašanja partnera ili dešavanja oko voljene osobe donose vam turobne misli.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Uspeli ste sami sa sobom da se dogovorite i trenutno se osećate prilično samouvereno i spremno da se bacite u poslovna dešavanja. Pred vama je dosta korektan dan, sa nešto težim obavezama od očekivanih, ali uspešan na kraju. Emotivno – trenutno nemate razloga da se požalite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ako se sve situacije postave kako treba, ovaj dan će vam doneti dobre dogovore, čak i mogućnosti za finu zaradu. Jeste da je po pitanju obaveza zahtevan, ali na to ste već navikli. Jedna osoba je u priličnoj meri okupirala vaše misli.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vi biste da radite na svoj način, a savetuju vam sa strane da radite na drugačiji. Mislim da biste ove savete trebali da poslušate  – nekada drugi ljudi vide bolje od nas. Emotivno je situacija dobra – lepi kontakti sa suprotnim polom, a ako ste zauzeti – kvalitetno vreme sa partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Prilično naporan dan. Izgledaće kao da nikako ne možete ostvariti svoje planove i čak u nekom trenutku možete pomisliti da je najbolje da dignete ruke od svega. Nemojte, sve stvari su danas rešive. Često razmišljate o jednoj osobi i priželjkujete da je vidite.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

U ovaj dan možete zakoračiti umorno ili neinspirisano, bez motiva za jače poslovno angažovanje. Međutim, situacije će se brzo promeniti i doneti vam pozitivna i obećavajuća dešavanja. Komunikacija sa simpatijom se odvija baš onako kako vi to želite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Preopterećenost obavezama, stres i nerviranje, brzina na koju niste navikli – sve ono što se dešavalo u prethodnim danima ostavilo je traga na vama i danas ćete biti umorni i spori na poslu. Ni svojom emotivnom situacijom trenutno niste zadovoljni.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.