dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 18.12.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas vas prati dobro raspoloženje. I zato je pravi trenutak da se bacite na posao, da se okrenete ka onim pitanjima koja su vam predstavljala problem. Raspoloženi ste za flertovanje I za nova poznanstva, dobri kontakti sa suprotnim polom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas imate rešenje za svaki problem I ideje. Shvatili ste – danas ste kreativac u pravom smislu te reči pa se aktivirajte da biste konstruktivno rešili nešto što vas muči. Odličan dan za susrete I kontakte sa suprotnim polom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Imate jednu “glavolomku” – rešićete je brže nego što mislite. Poenta je u tome da ste baš u fazonu da odradite ono što ste propustili I ne dozvolite da vam promene raspoloženja pokvare ovo. Ne flertujte sa drugima, jer vas partner posmatra.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Rešili ste da se posvetite poslovima, naročito ljudima sa kojima radite I sarađujete. Svi će primetiti da ste bolje raspoloženi I da je sa vama lakše sarađivati. Samo malo dobre volje  I sve dođe samo na svoje mesto u emotivnim odnosima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Odličan dan za posao, za druženja, za emotivna pitanja, za bitne kontakte sa ljudima koji su vam značajni, čak I za odlazak na proslave ili izlazak. Uživaćete u ljudima kojima budete okruženi I naravno – biti u centru pažnje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Mnogo vam znači priznanje koje dobijate od nekog. Istina je da smatrate da ste to I zaslužili, ali mnogo je drugačije kada to neko javno potvrdi. Svoje dobro raspoloženje ćete preneti I u kontakt sa nekim ko vam se dopada ili sa emotivnim partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Sa zadovoljstvom gledate kako se vaši planovi ostvaruju. Najdraže vam je što ste itekako svesni kroz šta ste sve prošli da biste stigli do ovoga. U emotivnom segmentu se ne ljutite na partnera pre nego što čujete I njegovu stranu priče.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas vas čeka bitan dogovor, od čijeg ishoda zavisi mnogo toga. U sjajnom ste raspoloženju, psihički jaki I moći ćete da se izborite sa svim preprekama, mada se mora priznati da  je i sreća danas na vašoj strani. Uspeh u svemu što preduzmete.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nestrpljivi ste da što pre okončate posao I možete biti u žurbi. Najproduktivniji vam je središnji deo dana I to vreme iskoristite da uradite najviše. Tokom popodneva već dolazi do smirivanja I opuštenosti I tada je dobro vreme za emotivne kontakte.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ostalo vam je dosta obaveza koje morate obaviti I posvetićete se njima. Nalazite dovoljno snage u sebi da sve privedete kraju I ovo vam može biti jedan od produktivnijih dana. Doduše, verovatno je da nećete imati vremena za voljenu osobu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Najbitnije je da se organizujete I da ne dozvolite da se pogubite u dešavanjima. Za sve imate vremena, samo morate odrediti prioritete. istina je da će vaš emotivni život trpeti, jer ćete sa partnerom stići da razmenite tek po koju porukicu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

I vas čeka dan prepun dešavanja. Čini mi se da ste danas u velikoj meri « rasprodati » I da ćete najmanje imati vremena za sebe. Drugi deo dana ako ste ikako u mogućnosti iskoristite da se odmorite I da napunite baterije. Ovo vam je potrebno.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Prethodni artikal
KUNG PAO PILETINA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.