dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 18.12.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan koji vama lično daje dobru energiju, ali ne mora da donese dobre poslovne rezultate. Naime, postoji šansa da dogovori na koje računate ne budu ispoštovani ili da se odlože. Budite oprezni u komunikaciji sa partnerom, lako može doći do nervoze.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Budite obazrivi po svim finansijskim pitanjima danas – mogući su pojačani troškovi, gubici novca ili ćete nešto previše platiti. U dogovorima – početni momenat je loš, ali se kasnije pronalazi rešenje. Previše očekujete od voljene osobe i možete nečim biti razočarani.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dan koji donosi neorganizovanost, greške, kašnjenja I nerazumevanja sa onima sa kojima sarađujete. Pokušajte da ne brzate ni u čemu što radite. Sa razlogom ili bez – danas u voljenoj osobi izazivate sumnju i ona će pomno pratiti svaki vaš postupak i reč.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Zabrinuti ste, iako ne bih rekla da imate realnih razloga za to. Moguće je da vam se neka poslovna prilika otvorila I da sada strahujete da vam se u poslednjem trenutku ne izmakne iz ruku. Danas imate snažne emocije, ali ne umete da ih pokažete osobi do koje vam je stalo.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

 Dosta nervoze u poslovnom segmentu očekuje vas tokom ovog dana. Prisutna je zbog prevelike količine obaveza koje vas vuku na različite strane I ne dozvoljavaju vam da predahnete. Ukoliko nešto krijete od partnera, danas budite oprezni – tajne mogu izaći na videlo.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

U ovom danu ste jedino vi fokusirani, precizni I posvećeni onome što radite – svi oko vas su kao muve bez glave I zato nemojte biti iznenađeni što će vas mnogi “povlačiti za rukav” I tražiti vašu pomoć. Kao da ne umete da izaberete prave reči, one koje će prijati voljenoj osobi.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Preuzeli ste previše na sebe I zato nemojte biti iznenađeni što u prvoj polovini dana nećete moći ništa da završite na vreme. Ili ćete pak praviti previše grešaka. Jako ste emotivno zaneseni, pogotovo ako ste od skora u vezi ili ako ste tek u fazi muvanja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ovaj vam dan donosi dobre dogovore, veliku aktivnost I rezultate kojima ćete verovatno biti prilično zadovoljni. Finansijski segment je nestabilan I danas vam se pare lako izvlače iz ruku. Prenaglašene strasti,dan za uživanje sa osobom koju volite.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Mnogo toga vam ide na ruku, ali se nemojte opuštati I očekivati da vam sve padne sa neba. Ne budite danas u fazonu “lako ćemo” jer ćete propustiti neke prilike I kasnije se kajati zbog toga. Za emotivne igre I igrarije ovo je prilično dobar dan. Uživajte u ljubavi.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ne dozvolite da vas drugi ljudi, situacije ili vaša sopstvena neorganizovanost – ometaju u obavezama koje su vam na dnevnom redu. Fokusirajte se na ono što morate obaviti. Dan je dobar za emocije I romantiku. Samo nije dobar za tajne – bilo partnerove, bilo vaše.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dosta situacija vam danas ide na ruku I lakše nego inače, pa je verovatno pred vama lep dan sa puno poslovnih, ali I emotivnih mogućnosti. Jedino gde biste mogli malo “klecnuti” jesu finansije – jer ste “široke ruke” I ne vodite računa koliko trošite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas ste raspolućeni između onoga što želite I onoga što morate uraditi. Takođe, moguće je da će vam prvi deo dana oduzeti jedan deo poslovnog vremena u korist privatnih obaveza. Danas vam je potrebno da imate više podrške od partnera.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA JUNEĆI GULAŠ
Prethodni artikal
JUNEĆI GULAŠ

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.