dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 19.01.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan je odličan za planiranje poteza koje imate nameru da povučete u poslovnom segmentu. Osećaćete se lako i rasterećeno, kao da ste veći deo problema ostavili za sobom. Spremni ste da neke svoje utvrđene stavove promenite zarad voljene osobe.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dan vam donosi mogućnosti da napravite konkretnije pomake u svojim poslovnim relacijama, ali i da pokrenete planove koji su vam bitni. Angažovani ste i prilagodljivi, pa ćete lako ostvariti i zadovoljavajući odnos sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam je simpatičan.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas stoje mogućnosti za jaču zaradu, ali će biti potrebno dosta vašeg truda i angažovanja oko ovog posla. Veliku podršku trenutno imate i od prijatelja, ali i od emotivnog partnera. U njima ćete nalaziti dovoljno snage i podsticaja za sve ono što vam je potrebno da pokrenete.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dobar je momenat da razmislite o tome šta biste mogli promeniti u svom pristupu poslovnim saradnicima. Možete dobiti veoma značajne uvide koji će vam pomoći na dalje. Promenljivo raspoloženje vam mogu popraviti prijatelji sa kojima biste trebali da se vidite.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas će vas dosta toga navoditi na razmišljanja – šta radite kako treba, gde su vaše greške, i šta možete učiniti da biste popravili situaciju u poslovnom segmentu….Prijatelj vam može pomoći da rešite dileme. Pojedini Lavovi sve više razmišljaju o pokretanju tajnog emotivnog odnosa.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dan kada će vam sve ići lakše od ruke. Posvećeni ste obavezama, a dogovori su konkretni i lako ostvarivi. Dobro ste raspoloženi i kada je emotivni segment u pitanju. Sa partnerom sada možete napraviti i neke planove koji dugo stoje “na čekanju”.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Generalno ste dobro raspoloženi, lako ostvarujete komunikaciju sa onima koji su vam bitni i sve vam ide od ruke. Vreme je da se angažujete više u svojim emotivnim relacijama ili pokrenete ka osobi koja vam je simpatična.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Najviše će vas danas pokretati pitanja koja se vezuju za finansijski deo. Možete dobiti vesti o značajnijem prilivu ili pokrenuti dosta jaku saradnju, dogovor. Više vam prija da na miru, izdvojeni od svih, razmislite o svemu što vam se dešava u emotivnoj sferi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Jake pozicije da pokrenete ona pitanja koja vas interesuju, ali će biti potrebno da savladate unutrašnju nesigurnost i dileme. Ne možete večno razmišljati o tome da li je pravi trenutak ili nije. Usudite se da krenete u realizaciju, bilo da je u pitanju poslovni ili emotivni segment.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ovaj dan doneće vam dobre predispozicije da obaveze završite brže i lakše nego što ste planirali. Danas se neke osobe mogu izdvojiti kao pouzdani saradnici i ljudi na koje možete da se oslonite. Sa voljenom osobom izađite u omiljeni restoran i opustite se.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas vam je lako da budete angažovani, jer vam je raspoloženje bolje nego inače, osećate se poletno i spremno da se uhvatite u koštac sa bilo kojim tipom obaveza. Svojom duhovitošću „zarazićete“ i one sa kojima dolazite u kontakt – širite dobro raspoloženje oko sebe!

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Odličan je trenutak da isplanirate svoje poteze i da napravite dobru organizaciju obaveza. Brinete se da li ćete imati dovoljno vremena za sve, ali što se više opterećujete – manje ćete uraditi. Sve ste opušteniji u komunikaciji sa jednom osobom i shvatate da vam se polako „podvlači pod kožu“.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.