dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 19.02.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dosta napeti momenti u poslovnom okruženju. Možete se nervirati i žuriti, ali je evidentno da možete sklopiti izuzetno dobar dogovor. Osećate intenzivnu žudnju prema jednoj osobi i sada je pravi trenutak da pokušate da povučete neki konkretniji potez i osvojite je.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neočekivane prilike u poslovnom segmentu koje idu u vašu korist. Vreme je da se aktivirate, nije trenutak da kalkulišete. Dobijate potvrdu brzog finansijskog priliva. Susret koji vam može pomeriti tlo pod nogama. Jako ste se zagrejali za jednu osobu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Jaka volja i energija da se neke okolnosti na poslu promene. Imate pozitivan dan sa kolegama, ispunjenost obavezama. Smatrate da vas voljena osoba neopravdano zanemaruje. Neki od vas mogu započeti tajnu komunikaciju, koja bi itekako vodila ka strasnoj avanturi.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Pokušavate da izađete u susret nadređenima po njihovim zahtevima, ali vam to teško ide. Zbog velikog broja obaveza koje su vam nametnute od samog početka dana, morate promeniti raspored koji ste zacrtali. Prevazišli ste teže momente sa voljenom osobom, jačanje emocija.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Budite spremni da reagujete, jer će se otvoriti situacije koje niste očekivali. Dosta dobar I podsticajan dan je pred vama, dobro za dogovor sa šefovima, ali I za finansijske prilive. Kontakt sa osobom koja živi nešto dalje od vas ili je vezana za inostranstvo.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Koliko god vi bili spremni na sve poslovne izazove, današnje situacije vas mogu iznenaditi. Na svu sreću, na pozitivan način. Moguće je popravljanje poslovnih pozicija. Partner će vas iznenaditi inicijativom I spremnošću da vam izađe u susret po nekim pitanjima.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Poslovne okolnosti su danas na vašoj strani. Kontakt od strane poslovnih partnera donosi vam zadovoljstvo. Izaberite najbolji trenutak da pokrenete pitanja koja su vama lično važna. O jednoj osobi vrlo intenzivno razmišljate. Mogućnost susreta.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vaši su potezi pametni I proračunati. Sve ono vezano za poslovna partnerstva donosi vam mogućnosti za dobitak. Dobr dan I u finansijskom smislu. Jak kontakt sa osobom koja vas neodoljivo privlači. Neke varnice mogu sevnuti na brzinu, stoji mogućnost za avanturu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Osećate se nesigurno i čini vam se da su prepreke veće nego što zaista jesu. Na svu sreću pa će vam situacija pokazati da je sve lakše ostvarivo nego što ste to vi mislili.  Razmišljate o emotivnom partneru i duboko u sebi nosite dileme povodom ovog odnosa.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vaša je poslovna situacija stabilna i današnji dan može doneti i dobre vesti i dogovore sa šefovima. Rešavate zaostalu poslovnu problematiku. Trudite se da osoba do koje vam je stalo ne primeti u kojoj meri ste zainteresovani za nju. Ipak, neke stvari se ne mogu tek tako sakriti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ovaj dan može biti momenat kada ćete mnoge stvari pokrenuti I promeniti. Dogovori koje budete ostvarili u najavi vam donose mogućnost za uspeh I u poslovnom, ali I u finansijskom segmentu. Susret sa jednom osobom će vas u potpunosti “prodrmati”.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Povoljan dan za pregovore i ostvarenje planova, a pojedine Ribe danas mogu dobiti najavu unapređenja ili veće finansijske dobiti. Izuzetna komunikacija sa voljenom osobom ili nekim koga simpatišete. Koristite priliku da ugovorite susret u popodnevnim ili večernjim satima.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.