dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 19.03.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan će krenuti pomalo mutno i statično….možda je to sve posledica fizičkog I mentalnog umora koji vas prati ovih dana. U svakom slučaju – ostatak dana vam donosi jedno dobro raspoloženje i podsticajnu atmosferu. Uživajte.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dobro raspoloženje I veliki planovi za ovaj dan, koji će se uglavnom vezivati za kontakte sa prijateljima. Možete povremeno biti malo nervozni zbog sitnih nesporazuma sa voljenom osobom, ali ovo će se već tokom dana pozitivno razrešiti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Moguće je da ćete planove koje ste brižljivo pripremali ipak morati da promenite. Doći će do preokreta, da li kod vas ili kod osoba sa kojima ste pravili dogovore. To ne znači da je ovaj dan izgubljen – naprotiv, lako ćete naći novu zanimaciju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Verovatno ćete se probuditi u romantičnom raspoloženju, željni da vreme podelite sa osobom koju volite ili o kojoj razmišljate. Postoji velika šansa da danas ostvarite ljubavni kontakt. Sa postojećim emotivnim partnerom – skladan odnos.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Jake strasti su aktivne kod vas – verovatno ne možete iz glave da izbacite jednu osobu. Ukoliko se samo malo potrudite, možete ostvariti jači kontakt sa njom. Svoje ostalo slobodno vreme posvetite odmoru, uživanju  i opuštanju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Razmišljanja o voljenoj osobi ili o nekome sa kim ste u prethodnim danima ostvarili jak kontakt, nateraće vas I danas na akciju. Želite da svoje slobodno vreme provedete sa nekim ko vam je blizak. Ostatak dana iskoristite za druženje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vage će danas najbolje iskoristiti dan, ukoliko se posvete prvenstveno sebi. Opustite se, dobro odmorite i napunite baterije. A kada budete “tip top” – onda se aktivirajte I u emotivnom segmentu. Neko čeka na vaš poziv.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Tokom ovog dana naglašeno je sve što je vezano za ljubav, ali I za potrebu za zabavom I opuštencijom. Zaista ćete želeti da svoje vreme podelite sa osobom koja vam je bitna. Pomalo ste umorni od naporne radne nedelje i potrebno vam je opuštanje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Naglašeno polje doma govori da ćete makar jedan deo dana provesti u okruženju porodice I da ćete im posvetiti vreme I pažnju. Ostatak slobodnog vremena najbolje poklonite osobi koju volite ili nekome koga tek pokušavate da osvojite…

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Organizujte za sebe I za drage ljude neke lepe I opuštajuće aktivnosti. Takođe, obavite razgovore sa članovima porodice ili sa emotivnim partnerom – vrlo lako možete rešiti neke nesuglasice koje su možda bile aktuelne u proteklim danima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas samo nemojte dozvoliti da vas prepodnevni umor I neka forma učmalosti obuzmu, pa da dan provedete zatvoreni u sebe. Naglašeno polje pokreta I dogovora govori o tome da biste trebali da se aktivirate I potražite način da se opustite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Malo ste promenljivog raspoloženja, I u takvim okolnostima – najbolje bi bilo da izaberete neku aktivnost, da podelite neke lepe trenutke sa osobama koje volite. Lepi razgovori I dogovori učiniće da ovaj dan prođe mirno I opušteno.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.