dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 19.04.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

U prvom delu dana će vam biti potrebno više odmora, opuštenosti, tišine. Kao da želite da se resetujete I obnovite najpre psihičke snage svog organizma. Drugi deo ove nedelje donosi inspirativne I opuštene razgovore, najpre sa prijateljima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dan mira, opuštenosti I prikupljanja snage za narednu sedmicu. Bez obzira na to što je neradni dan – itekako je moguće da ćete imati jače poslovne kontakte, možda dogovore sa kolegama. I prijatelji danas imaju važnu ulogu kod vas – pomažu vam da održite dobro raspoloženje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Lepa, opuštena I mirna energija ovog dana  samo će vam delimično prijati. Moraćete da pronađete način da više budete u pokretu I da više komunicirate. Očekujte mnogobrojne kontakte, što sa prijateljima što sa osobama koje su vam privlačne I zanimljive.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas ste nežni, senzitivni, osetljivi I doza romantičnosti je pojačana. Nemojte ceo dan izgubiti u maštanju i snovima na javi, budite aktivniji. Odnos sa emotivnim partnerom je danas dobar, velika ste podrška jedno drugom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas se ne osećate baš udobno u sopstvenoj koži. Kao da postoje neke situacije koje vam smetaju, koje vam odvlače pažnju ili zbog kojih se osećate čudno, nedefinisano. Ukoliko imate nešto što vas muči – podelite to sa prijateljima ili onima koji su vam najbliskiji.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas se osećate odlično, baš u svom element. Jako dobri kontakti sa osobama koje su oko vas, pogotovo sa emotivnim partnerom. Kao da se razumete bez reči. Bićete velika podrška I pomoć jedno drugom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Usmerićete se na završetak nekih obaveza koje ste ostavili za danas, ali to vam neće teško pasti. Uživate u onome što radite I to vas ispunjava. Jako dobri kontakti I odnos sa suprotnim polom. Komunikacija lako teče I uživaćete u njoj.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Lepo naglašeno polje ljubavi, bliskosti, uživanja. Šta god da radite danas, čemu god da posvetite svoje vreme I pažnju – to radite na pravi način. Ukoliko imate obaveze, bilo oko kuće ili sa emotivnim partnerom – lako ćete ih završiti.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Uspevate da organizujete I sebe I druge na pravi način. Lepo naglašeno polje doma I porodice govori o tome da u ovom segmentu danas posebno imate mir I posvećenost jedni drugima. Odlična komunikacija sa partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Možda će vam danas u nekom momentu biti teško da se organizujete ili nećete biti sigurni da li ćete sve obaviti na vreme I onako kako ste zamislili. No, ovo su prolazni trenuci koji neće umanjiti lepu energiju ovog dana.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Odličan dan za vas, pogotovo za pitanja ljubavi, zabave, druženja, dece. Imate inicijativu, umete da pokrenete I sebe I druge na pravi način. Komunikacija sa osobom koja vas privlači je danas posebno interesantna.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Kontakt sa porodicom, bliskim ljudima I onima koje volite donosi vam danas zadovoljstvo, opuštenost I smirenje. Posvetite im svoje vreme I pažnju. Prija vam što je jedna osoba jako angažovana oko vas, iako je bar za sada – doživljavate samo kao prijatelja.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Sledeći artikal
BOURBON MILK PUNČ

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 18.02.2020.