dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 19.05.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Naglašeno polje karijere danas vam daje odlične mogućnosti da svoje ideje I predloge prezentujete nadređenom ili poslovnim saradnicima. Hedonizam naglašen u emotivnim odnosima – dan je kao stvoren za uživanje i zadovoljstvo sa emotivnim partnerom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Jaka potreba za isticanjem, naglašena ambicioznost, ali I solidna podrška za vaše planove stoji tokom ovog dana. Imate dovoljno snage i energije da postignete ono što želite. Potrebno vam je više ljubavi nego inače. Posesivnost prema voljenoj osobi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Imate osećaj da vam vreme izmiče I da trošite dragocene trenutke na nepotrebne sitnice, koje poslovni partneri zahtevaju od vas. Nadate se pozitivnom odgovoru po nekom pitanju koje vam je bitno. Pokušavate da osobi koja vam se dopada to više pokažete danas.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

U poslovnom segmentu ćete biti spremni da se prilagodite, čak i ako neke okolnosti ne idu vama na ruku. Shvatate da morate napraviti neke kompromise.U kontaktu sa voljenom osobom možete se postaviti kao dosta isključivi I posesivni. Naglašena ljubomora.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas vam izmiče podrška koju ste očekivali. Nadređeni samo delimično stoji iza vaših planova. Povremeno napeti odnosi sa kolegama. Mogućnost za zanimljiv kontakt preko posla sa osobom sa kojom ćete odmah ostvariti dobru komunikaciju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Vaši su planovi preambiciozni,  pa je pitanje da li ćete i u kojoj meri moći da ih ostvarite tokom ovog dana. Nije povoljan trenutak za nešto novo, okrenite se ka završetku postojećih obaveza. Osećate vrlo intenzivnu privlačnost prema nekom koga duže poznajete.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas vam sledi mogućnost jačih troškova I u privatnoj, ali I u poslovnoj režiji. Obratite pažnju ako ste privatnik – vodite računa gde vam odlazi novac.  Potrebno vam je više pažnje od strane voljene osobe, jer se jednim delom osećate nesigurno.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vaše reči danas imaju veliku težinu, pa obratite pažnju na kontakte sa drugima. Velike promene u planovima remete vam dnevne obaveze.  Osećaj da ne možete da kontrolišete ono što vam se dešava na emotivnom planu. Ne presirajte voljenu osobu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Odlični kontakti i dogovori i ako budete sledili svoju intuiciju. Ono što vas može kočiti jesu okolnosti koje su nešto komplikovanije nego inače. Partnerski odnosi su podložni oscilacijama. Opustite se I više uživajte sa osobom koju volite.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Imate potrebu da neke ljude ubeđujete u svoje namere, ciljeve, ali se potrudite da budete taktičniji. Što više budete potencirali na nečemu, druga strana se više može povlačiti. Danas vas mogu obuzeti snažne emocije. Ne budite ljubomorni.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan je dobar za bavljenje detaljima, sitnim stavkama, poslednjim « glancanjem » nekih obaveza ili dogovora. Fokusirajte se na ono što morate završiti. Potreba da sa voljenom osobom provedete više vremena nasamo. Ceo dan ćete razmišljati o partneru.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Možda ste preuzeli na sebe više nego što možete uraditi. Planovi nisu u skladu sa mogućnostima, pa ćete se verovatno upetljati I “pogubiti” u detaljima. Neophodno vam je da ostvarite pravu komunikaciju sa voljenom osobom. Ipak, danas stoje mogućnosti manjih nesporazuma ili prepreka.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Sledeći artikal
BAKLAVA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 01.05.2020.