dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 19.05.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Morate dobro da se organizujete, možda i da napravite preraspodelu poslova, da biste stigli da ispunite sve ono što ste obećali. Bićete nervozni, ali to nije opravdanje da neke stari ne odradite. Dobra komunikacija sa suprotnim polom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dosta vremena će vam oduzeti obaveze koje su vam nametnuli drugi, moguće je da se neko nije pojavio na poslu, pa morate da odradite i njegov deo. Iskoristite popodne i veče da se rasteretite, prošetajte sa voljenom osobom. Prijaće vam.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dan je odličan, jer ćete završiti više od planiranog, a uspećete i da obavite razgovor sa potencijalnim saradnikom. Koliko je sve po pitanju posla dobro, toliko se nervirate po pitanju emocija. Partner vas provocira i podbada rečima.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

U poslovnom segmentu sledi dosta nerviranja zbog gomile sitnih ali važnih obaveza koje čekaju samo na vas. Moguće je da ćete zbog neraspoloženja i umora ostati kod kuće, iako ste pozvani na neki izlazak ili druženje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas pokušavate da stignete na sto strana, pa ćete se povremeno pogubiti u obavezama. Ipak, imate dovoljno energije, ali i dobrog raspoloženja, pa će drugima izgledati da sve obavljate bez problema. Odlični kontakti sa suprotnim polom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Koliko će vam neke informacije odgovarati i dati vam nadu da ćete jedan posao ili obavezu završiti na vreme, toliko će vas onespokojiti sve ono vezano za finansijski segment. Manite brigu i usredsredite se na voljeno biće, koje vas čeka.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ukoliko budete pokušavali da podelite pažnju i odradite više obaveza odjednom, verovatno će ispasti da nećete završiti ništa do kraja. Ni u komunikaciji sa voljenom osobom nemojte žuriti, neka vam jezik ne bude brži od pameti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas neće svi moći da vas razumeju. Oni koji su navikli na vaš način rada odlično će se uklopiti i u ovo vaše raspoloženje, ali novim saradnicima neće biti jasno šta se dešava sa vama. Komunikacija između vas i voljene osobe je odlična.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Tenzija na poslu će krenuti od podneva, pa zato grabite vreme ujutro da pozavršavate sve što imate, jer kada krene napetost i kratki vremenski rokovi – biće teško organizovati se. Emotivni partner vam je jako potreban, pokažite mu to.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Niti vi danas u potpunosti znate šta hoćete, niti drugi znaju šta hoće od vas. Kao da je opšta zbrka nastupila u poslovnim odnosima, provlači se neka tenzija bez ikakvog smisla. Pokušajte da se distancirate od svega. Emotivno – zatišje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Koliko s jedne strane uspevate da završite obaveze i ostvarite interesantne komunikacije sa potencijalnim saradnicima, toliko vam smeta što ono što vam je najvažnije ne možete ni sa mesta da maknete. Ostavite za drugi dan, biće prilika.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Odlični momenti za kontakt, susret ili sastanak sa potencijalnim partnerom. Predstavićete sebe u odličnom svetlu i ovo jeste prilika koju bi valjalo iskoristiti. U večernjim satima odlično raspoloženje za susret sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.