dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 19.05.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Tranzitni Mesec je u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava i svakako biste ovaj dan trebali da posvetite voljenoj osobi. Pogotovo što je u protekloj nedelji bilo nesuglasica između vas dvoje. Zato sada ispravite sve što možete…

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vama su danas obaveze na prvom mestu, ali ne biste trebali da im posvetite baš ceo dan. Okrenite se svojim ukućanima, članovima porodice, okrenite se emotivnom partneru – njima je takođe potrebno vreme sa vama…

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Tranzitni Mesec danas je u vašem polju ljubavi. Dan provedite sa osobom koju volite, ili se bacite u osvajanje onoga ko vam je prirastao za srce. Provod je u svakom slučaju zagarantovan. Lepa, opuštena energija koja vas rasterećuje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Tranzitni Mesec je u vašem polju doma, što svakako govori da biste trebali da više posvetite vreme svojim ukućanima, ali i sebi. Znači, odmorite se dobro, nađite nešto što vas relaksira i opušta i spremite se za novu radnu sedmicu…..

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju komunikacije, pokreta, komšiluka, pa je sigurno da će veći deo vašeg dana proći u jednoj veseloj i opuštenoj atmosferi. Ovo je pravi trenutak da i sa voljenom osobom popričate o nekim zajedničkim planovima.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Tranzitni Mesec je u polju ličnih vrednosti, hrane, novca, pa biste dan najbolje proveli ako sa osobama koje volite odete u šoping i usput prođete i svratite u omiljeni restoran. Ili – pripremite zajedno sa prijateljima neku zakusku i okupljanje u svome domu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Tranzitni Mesec u vašem znaku i polju ličnosti donosi vam jednu podsticajnu energiju i želju da što više stvari danas uradite, sa što više se ljudi vidite….jednostavno, želite da budete u pokretu i da svoje dobro raspoloženje sa svima podelite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Razmišljaćete o tome šta biste mogli uraditi da neke situacije rešite i popravite. Nemojte se previše opterećivati i tovariti sebi težinu i pritisak. Bolje je da ovaj dan iskoristite za druženje i kontakte sa prijateljima koje dugo niste videli.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Tranzitni Mesec je u vašem polju prijatelja i u suštini – najbolje ćete provesti ovaj dan ako sebe usmerite baš na tu stranu. Potrebno vam je da se opustite, da budete dobro raspoloženi i otvorenog srca. A ko vas bolje poznaje od vašeg društva?

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Jarčevima je potrebno da malo izađu iz kuće, da promrdaju, da odu u šetnju, da obiđu neke ljude koje odavno nisu videli. Ili da uhvate voljenu osobu pod ruku i odu na ručak u restoran, u prirodu…..videćete koliko će vam ovo prijati i opustiti vas.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vodolije su od ranog jutra napravile dobar plan za ovaj dan i spremile za sebe i osobe koje vole brdo zabavnih i podsticajnih aktivnosti. Sve, sve, samo da se ne sedi kod kuće. Uživaćete istinski u ovom danu. Dobri kontakti sa suprotnim polom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

 Vi ćete se probuditi i odmah krenuti sa pravljenjem planova – šta sve danas treba uraditi po kući i oko kuće, kakvim sve obavezama treba posvetiti svoje vreme? Imate nameru da budete vredni, ali uzmite makar jedan deo ovog dana za svoje opuštanje.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

RECEPT ZA KOKTEL BLUE FROG
Prethodni artikal
KOKTEL BLUE FROG
Kako da negujete kosu tokom leta
Sledeći artikal
ZAŠTITA KOSE LETI

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.