dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 19.06.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

U prvom delu dana ćete teško izlaziti na kraj sa svim situacijama. Energija će se promeniti u popodnevnim satima, kada ćete se osećati mnogo bolje i podsticajnije, spremni da budete u pokretu i okruženi dragim osobama.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Rezimiraćete sve ono što ste postigli u prethodnoj nedelji. Niste nezadovoljni, ali ćete smišljati načine da neke stvari promenite i poboljšate. Povremeno varnice u komunikaciji sa voljenom osobom, naročito ako vam ona bude prebacivala flertovanje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Malo ste premoreni, a teško je da ćete imati mogućnosti da se odmorite i opustite. Ili ste nekome dali obećanje ili imate društvenu obavezu. Nećete u početku biti dobro raspoloženi, ali kako dan bude odmicao – sve ste bolje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Prepodne vam je statično, ali to će vam odgovarati pošto vam je potrebno da se opustite. Učinite nešto za sebe, odmorite se dobro, jer mi se čini da ćete u večernjim satima opet biti u nekoj „akciji“ moguće sa voljenom osobom ili simpatijom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Moći ćete da se posvetite sebi i ukućanima. Prilično ste iscrpljeni, pa će vam odgovarati opuštena atmosfera. Napunićete se pozitivne energije taman dovoljno da u popodnevnim satima možete da ostvarite dogovor koji vam je zanimljiv.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

U toku prepodnevnih sati očekuje vas veća gužva i obaveze koje niste planirali. Taman ćete misliti da ćete morati da jurcate ceo dan, ali će vas popodne ipak razuveriti. Tada je itekako moguće da se posvetite svom odmoru.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ako kažemo da ste danas rešili da se opustite i posvetite samo sebi, to verovatno kod vas znači da ćete potrošiti veću sumu novca, jer je za vas trenutno najbolji način za opuštanje – kupovina i izlazak sa dragim prijateljima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dan za sve, a naročito za posvećenost sebi. Tokom prethodne nedelje ste svoje potrebe potiskivali u drugi plan, a sada vam je itekako potrebno da se opustite. Verovatno ćete se povući u kuću, čitati, odmarati se, baviti sitnim poslićima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

I vi ćete u toku prepodneva biti okupirani obavezama i smatrati da nećete uspeti da pronađete vremena da  izađete sa društvom ili sa voljenom osobom. Ipak popodne donosi dobre mogućnosti baš za tako nešto, jer ćete biti puni energije.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas predstavljate šarmantno, zanimljivo i podsticajno društvo i više osoba će poželeti da bude u kontaktu sa vama. Ipak, vi ste nekako najviše raspoloženi za najbliskije prijatelje ili za voljenu osobu i njima ćete posvetiti vreme.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Daćete sebi vremena da se odmorite, naspavate, protežete u krevetu koliko god to budete mogli. Tako opušteni spremni ste prvenstveno za izlazak ili za druženje sa prijateljima. A možda i neki šoping I kafenisanje padnu kao opcija.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vaši su planovi više nego dobri, ali u prepodnevnim satima ćete morati da se ubrzate ukoliko imate nameru da ih sve i ostvarite. Nemojte smetnuti sa uma da će popodne doneti nepredviđene situacije, pa ćete se odjednom naći u žurbi.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.