dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 19.07.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Jaka energija I volja danas vam daju odlične mogućnosti da svoje ideje I predloge prezentujete saradnicima. Hedonizam naglašen u emotivnim odnosima – dan je kao stvoren za uživanje i strast sa emotivnim partnerom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Jaka potreba za isticanjem, ambicioznost ali I solidna podrška za vaše planove. Imate dovoljno snage i energije da postignete ono što želite. Potrebno vam je više ljubavi nego inače. Posesivnost prema voljenoj osobi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Imate osećaj da trošite dragocene trenutke na nepotrebne sitnice, koje poslovni partneri zahtevaju od vas. Nadate se pozitivnom odgovoru po pitanju koje vam je bitno. Ustručavate se da se otvorite prema nekom ko vam se dopada.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

U poslovnom segmentu ćete biti spremni da se prilagodite, čak i ako okolnosti ne idu vama na ruku. Shvatate da morate napraviti kompromis.U kontaktu sa voljenom osobom možete se postaviti kao isključivi I posesivni. Naglašena ljubomora.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas vam izmiče podrška koju ste očekivali. Nadređeni samo delimično stoji iza vaših planova. Povremeno napeti odnosi sa kolegama. Mogućnost za zanimljiv kontakt preko posla sa osobom sa kojom ćete odmah ostvariti dobru komunikaciju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Vaši su planovi preambiciozni,  pa je pitanje da li ćete i u kojoj meri moći da ih ostvarite. Nije povoljan trenutak za nešto novo, okrenite se ka završetku postojećih obaveza. Osećate vrlo intenzivnu privlačnost prema nekom koga duže poznajete.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas vam sledi mogućnost troškova I u privatnoj, ali I u poslovnoj režiji. Obratite pažnju ako ste privatnik – vodite računa gde vam odlazi novac.  Potrebno vam je više pažnje od strane voljene osobe, jer se osećate nesigurno.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vaše reči danas imaju težinu, pa obratite pažnju na kontakte sa drugima. Velike promene u planovima remete vam dnevne obaveze.  Osećaj da ne možete da kontrolišete ono što vam se dešava na emotivnom planu. Ne presirajte voljenu osobu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Odlični kontakti i dogovori ako budete sledili intuiciju. Ono što vas može kočiti jesu okolnosti koje su nešto komplikovanije nego inače. Osećaj da u partnerskim odnosima nešto nije u redu neće vas napuštati tokom celog dana.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Imate potrebu da neke ljude ubeđujete u svoje namere, ciljeve, ali se potrudite da budete taktičniji. Što više budete potencirali na nečemu, druga strana se više može povlačiti. Danas vas mogu obuzeti snažne emocije. Ne budite ljubomorni.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan je dobar za bavljenje detaljima, sitnim stavkama, poslednjim « glancanjem » obaveza ili dogovora. Fokusirajte se na ono što morate završiti. Potreba da sa voljenom osobom provedete više vremena nasamo. Ceo dan ćete razmišljati o partneru.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Možda ste preuzeli na sebe više nego što možete uraditi. Planovi nisu u skladu sa mogućnostima, pa ćete se verovatno upetljati u detaljima. Neophodno vam je da ostvarite pravu komunikaciju sa voljenom osobom. Ipak, danas stoje mogućnosti nesporazuma.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.