dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 19.07.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neke teškoće ste uspeli da prevaziđete i sada pokušavate da se posvetite onome što ste zanemarivali. Okrenite se zaostalim obavezama i završite ih. Trudite se da se uskladite sa voljenom osobom, ali ona je komplikovana u svojim zahtevima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Još uvek ste pod velikim utiskom situacija iz prethodnog dana i pokušavate da raščistite sve ono što se u međuvremenu zakomplikovalo. Obavite razgovor sa voljenom osobom i pokušajte da ispravite neke problematične postupke.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dobar je dan da se posvetite obavezama koje su vam važne i koje morate završiti što pre. Imate organizovanost, nemojte dozvoliti da vas dekoncentrišu. Sve više razmišljate o jednoj osobi i želite da sa njom ostvarite kontakt.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas će vam se ukazati ponuda koju ćete vrlo izvesno i prihvatiti, pogotovo što u ovom trenutku ne vidite bolje rešenje. Povremene napete situacije sa saradnicima rešavate na lakši način. Zainteresovani ste za nekog, ali još uvek uzdržani.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Kao da su se kolege udružile i ne obraćaju pažnju na ono što pokušavate da im saopštite ili ih zamolite za uslugu. Čini mi se da ste ostavljeni da se snalazite sami kako znate. Trudite se da popravite utisak koji ste ostavili kod jedne osobe.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Pokušavate da se snađete u situacijama koje su nove za vas. Pokušajte da potražite savet od nekog starijeg ili iskusnijeg kolege. Ne znate šta da mislite o nekim partnerovim postupcima. Počinjete da sumnjate, opterećeni ste.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Donećete pravu odluku, što ćete vrlo brzo i shvatiti iako ste sumnjali da ćete uspeti da izađete na kraj sa ovom situacijom. Kako dan bude prolazio, tako će se vaše raspoloženje popravljati. Moguće je ostvariti kontakt sa osobom koja vas zanima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Uspeli ste da postignete jedan dogovor i vrlo ste zadovoljni odvijanjem nekih situacija. Ako očekujete novčani priliv, on je izvestan u popodnevnim satima. Zajednički sa voljenom osobom prevaziđite napete momente u vašem odnosu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neke informacije koje dolaze do vas niste sigurni kako da shvatite i možete biti zbunjeni. Ne zaključujte na prečac, a možete potražiti i drugo mišljenje. Bilo bi dobro da pokažete više razumevanja u odnosu sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Svesni ste da vam je ostalo malo da biste ostvarili važniji poslovni dogovor i jako ćete se potruditi da to privedete kraju. Možete biti zadovoljni rezultatima. Jedan poziv vas je zaintrigirao i zagolicao vam maštu. Jedva čekate nastavak komunikacije.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Malo su se strasti i napetosti smirile, i sada već racionalnije gledate na dešavanja. Danas nećete moći da izbegnete neke situacije, pa pokušajte da im se prilagodite. Mogućnost obnove kontakta sa osobom koja vas je ranije interesovala.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Privodite kraju dogovore koji su vam od velike važnosti. Bićete vrlo inspirisani, puni samopouzdanja i motivisani, pa nije ni čudo što ćete ostvariti dobar rezultat. Jedna osoba vas podstiče na razmišljanja, i unosi vam pozitivan nemir.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.