dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 19.07.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas obratite pažnju na finansijski momenat u dogovorima. Blizu ste perioda kada će mnoge stvari doći na preispitivanje, naročito odnosi koji su vam bitni. Podsticajna energija tokom celog dana. Emotivno – neočekivan poziv za izlazak ili susret.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Možda mislite da je u ovom trenutku situacija sa nekim dogovorima zakočena i teža od onoga što priželjkujete, ali stvari idu brzo ka promenama na bolje. Danas je moguće jedno značajno novo poznanstvo. Osoba može biti nešto starija od vas.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas ste najviše usmereni na komplikovane obaveze. Obzirom na to koliko ste posvećeni ovom segmentu, sigurno je da ćete vrlo brzo videti rezultate. Samo je potrebno strpljivo i istrajno nastaviti. Emotivno – korektan odnos sa partnerom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

I sami ste svesni da se po pitanju nekih dogovora stvari baš i ne odvijaju nabolje, pa budite zadovoljni što ćete jednim delom uspeti da pokrenete situaciju sa mrtve tačke. U postojećim odnosima danas više nežnosti, senzualnosti, strasti.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Svesni ste da idete ka promenama koje priželjkujete, ali vas nervira što se sve to odvija sporije od onoga što ste vi očekivali. Danas malo nervoze u kontaktu sa emotivnim partnerom. Pokušajte da budete nežniji I emotivniji, topliji prema osobi koju volite.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas će Device moći da pokrenu sve ono što im je prioritet. Raspoloženi ste, komunikativni, zanimljivi sagovornicima i vaše ideje i predlozi mogu naići na dobar prijem. U emotivnom segmentu – okrenutost potrebama voljene osobe.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

I sami ste svesni koliko se nervirate oko jednog projekta i sada budite zadovoljni jer je očigledno da će ovde nastupiti promene i pozitivniji uticaj. Neko je spreman da vas podrži. U emotivnom segmentu – osećate se nesigurno u postojećem odnosu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vaš drugačiji pogled na poslovne okolnosti I odnos sa saradnicima, danas može promeniti situaciju I pokrenuti dogovore koji su bili zakočeni. Očekujte promenljivo raspoloženje kada je odnos sa partnerom u pitanju. Osećate iskru nezadovoljstva.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Promenićete način gledanja na neke stvari i time doprineti poboljšanju odnosa sa drugima. Ovo vam je jako bitno, jer vam otvara mogućnost saradnje ili poslovnog dogovora. U emotivnom segmentu – potrebno vam je više vremena samo za sebe.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neko će vam pokazati  koliko vas zaista ceni I poštuje I potrudiće se da vam izađe u susret po onim pitanjima koja su vam važna. Nagoveštaji novčanih priliva dolaze do vas. U emotivnom segmentu – razmišljate često o nekome ko je daleko od vas. 

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas Vodolije  teže jačem pokretu I aktiviranju bitnih pitanja, što će itekako dati rezultate. Podrška od strane kolege ili prijatelja dodatno vam daje vetar u leđa. Bilo bi dobro da sa voljenom osobom izađete, ali u nekom većem društvu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Budite pametni pa iskoristite šanse koje će vam se otvoriti, a koje se vezuju za važan dogovor sa poslovnim saradnikom. Razmišljate na koji način da organizujete poslovne situacije. U emotivnom segmentu – sve što osećate vidi vam se na licu.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEEPT ZA KIPARSKU SALATU
Prethodni artikal
KIPARSKA SALATA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.