dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 19.08.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan je odličan prvo za planiranje a onda I akciju oko putovanja, sastanaka ili dogovora. Osećaćete se lako i rasterećeno, kao da ste veći deo problema ostavili za sobom. Spremni ste da neke utvrđene stavove promenite zarad voljene osobe.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dan donosi mogućnosti da napravite pomake u poslovnim relacijama, ali i da pokrenete planove koji su vam bitni. Danas ste angažovani i prilagodljivi, pa ćete lako ostvariti i zadovoljavajući odnos sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam je simpatičan.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Mogućnosti za zaradu, ali će biti potrebno dosta truda i angažovanja oko ovog posla. Veliku podršku imate i od prijatelja, ali i od emotivnog partnera. U njima ćete nalaziti dovoljno snage i podsticaja za sve ono što vam je potrebno da pokrenete.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dobar je momenat da razmislite o tome šta biste mogli promeniti kod sebe, ali i u svom pristupu ka saradnicima. Možete dobiti značajne uvide koji će vam pomoći na dalje. Promenljivo raspoloženje vam mogu popraviti prijatelji.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Razmišljanja – šta radite kako treba, gde su vaše greške, i šta možete učiniti da biste popravili situaciju u poslu….Prijatelj vam može pomoći da rešite neke dileme. Pojedini Lavovi sve više razmišljaju o pokretanju tajnog emotivnog odnosa.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Posvećeni ste obavezama, a dogovori sa saradnicima i kolegama su konkretni i lako ostvarivi. Dobro ste raspoloženi i kada je emotivni segment u pitanju. Sa partnerom sada možete napraviti planove koji se tiču zajedničkog odmora, putovanja.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Današnje planetarne pozicije vam odgovaraju. Generalno ste dobro raspoloženi, lako ostvarujete komunikaciju sa onima koji su vam bitni i sve vam ide od ruke. Vreme je da se pokrenete ka osobi koja vam je simpatična.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Najviše će vas pokretati pitanja koja se vezuju za finansije ili za privatne obaveze. Možete dobiti vesti o prilivu ili pokrenuti jaku saradnju. Više vam prija da na miru, izdvojeni od svih, razmislite o svemu što vam se dešava u emotivnom delu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Jake pozicije da pokrenete pitanja koja vas interesuju, ali će biti potrebno da savladate nesigurnost i dileme. Ne možete večno razmišljati o tome da li je pravi trenutak ili ne. Usudite se da krenete u realizaciju, bilo da su u pitanju posao ili emocije.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas i obaveze ali i ono što ste namerili možete završiti brže i lakše. Neke osobe se mogu izdvojiti kao pouzdani saradnici i ljudi na koje možete da se oslonite. Sa voljenom osobom izađite u omiljeni restoran i opustite se.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas vam je lako da budete angažovani, jer vam je raspoloženje bolje nego inače, osećate se poletno i spremno. Svojom duhovitošću zarazićete i one sa kojima dolazite u kontakt – širite dobro raspoloženje i smeh oko sebe!

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Odličan je trenutak da isplanirate poteze i napravite dobru organizaciju obaveza. Brinete se da li ćete imati dovoljno vremena za sve, ali što se više opterećujete – manje ćete uraditi. Sve ste opušteniji u komunikaciji sa jednom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.