dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 19.08.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas je potreban ozbiljan razgovor da bi neke stvari bile prevaziđene. Određeni nesporazumi i loše situacije su se dogodile, i treba uraditi nešto da bi se stvari sredile. Ovo je značajno i za poslovni i za emotivni segment. Iako vam se ne razgovara, morate to uraditi.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vaše raspoloženje je dosta dobro, uspeli ste da se stabilizujete i sada na malo drugačiji način gledate sve ono što se dešavalo u prethodnim danima. Spremni ste da napravite prvi korak i da na taj način pokrenete sređivanje situacije.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas jako možete uticati na svaku situaciju, bilo da je ona u poslovnom ili u emotivnom segmentu. Potrudite se da se aktivirate i da pokrenete bilo koju priču koja vam je sada bitna. Ne možete se rasipati na više strana, ali odredite prioritete.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dobar je momenat da pokrenete razgovore sa saradnicima o daljem poslovanju. Budite spremni da saslušate drugu stranu jer ima zanimljive predloge koje biste mogli zajednički razraditi. Malo ste posesivno postavljeni prema voljenoj osobi.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Izabrali ste pravi trenutak da rešavate poslovne obaveze. Vi ste u dobrom raspoloženju, a u isto vreme spremni da se posvetite odgovornostima koje posao danas zahteva od vas. I u emotivnom delu je situacija mirna, ali ovo lako može biti zatišje pred buru.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Em ste danas stabilniji nego inače, em imate podršku od ljudi sa kojima radite, pa će biti lakše da sredite propuste i greške iz prethodnih dana. Ovo je dan za ispravljanje situacija. U emotivnom delu savetujem vam iskren i otvoren razgovor sa osobom koja vam se dopada.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Izborili ste se sa teškoćama koje su vas pratile i sada ste spremni da nastavite dalje kao da se ništa nije ni dogodilo. Bićete iskreni i otvoreni prema drugima, voljni za dogovor po svakom pitanju. Takvo vaše ponašanje biće aktuelno i u partnerskim odnosima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Iako vas još uvek problemi i situacije iz prethodnih dana bodu u mozak, spremni ste da povučete prvi potez za sređivanje. Ovo i jeste izvrstan dan za tako nešto, osećate se dobro i možete mnogo toga ispraviti i dovesti pod svoju kontrolu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas je odličan trenutak da se organizujete i prihvatite posla, pogotovo ako će on voditi ka sređivanju situacija iz prethodnih dana. Nije vas lako iziritirati, pa ćete prelaziti preko sitnijih kritika. U emotivnom delu je potrebno da partneru izađete u susret.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Obzirom na to kako je sve išlo u prethodnim danima, danas ste u dobrom raspoloženju. Bitno je da je sve sređeno i da vi sada imate jasnu situaciju pred sobom. Danas iskoristite dobru energiju, pokrenite se prema onom ko vam se dopada.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Povukli ste se malo da u tišini razmislite o svojim potezima na dalje. Svesni ste da su neke situacije bile prilično loše, ali znate da to možete srediti. Sada vam je na pameti kako da se prema nekim ljudima postavite na dalje. Ovo razmišljanje uključuje i emotivnog partnera.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Samo se organizujte kako treba i ovo će danas biti savršen dan za sve što vam je bitno. Možete uklopiti i poslovne obaveze, stići da odradite neke privatne stvari i čak i uspeti da se dogovorite za susret sa emotivnim partnerom ili nekim ko vam je zanimljiv.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.